måndag 15 juli 2024

Allt för uppmärksamheten.

Donald Trump.
Mannen som alltid överdriver och låtsas att han är bäst. Som uppmanar till våld och protester.
Nu fick han sin egen medicin och blev skjuten under ett tal i Pennsylvania. Han får ju helt enkelt skylla sig själv som alltid ska provocera!

Nej, jag tänker såklart inte så.
Trump utsätts alltså för ett mordförsök och det syns tydligt att han blöder från örat när de för bort honom från scenen. Skytten hade gömt sig uppe på ett hus och händelsen måste vara skräckinjagade för både Trump och de andra som var där.

Skjutna presidenter och statsministrar får en hel del uppmärksamhet men jag önskar att det slapp vara fler mord eller mordförsök.När man skjuter någon i örat så kan man verkligen säga att det var nära ögat. Ett par centimeter så hade Trump varit död.

Det finns uppenbarligen de som tycker att det hade varit bra, men jag tycker att det är fullständigt fruktansvärt. Med all den säkerhet som finns så borde inte detta kunna hända!

Kommer Trump sluta på grund av detta?
Nej.
I förra veckan fick han tillbaka sina konton i sociala medier så trots att han har kämpat i total motvind, så har han vuxit. Han blir bara större och med en dement Biden som motståndare lär han bara bli ännu heligare.

Nu väntar jag, tyvärr, på alla de som kommer att påstå att han har beställt ett låtsasmord på sig själv för att få uppmärksamhet. Teorierna lär inte vänta på sig men för dem som han redan var en Gud för, så steg han precis lite högre upp. Teorierna flödade under gårdagen och visst kan jag också ifrågasätta saker som hände, men vi lär få veta. Fruktansvärt tragiskt för skadade, död och rädda människor.

Nu är han presidentkandidaten som överlevde ett mordförsök med en hårsmån.
Valet lär vara klart.
En sak kan man säga om Trump iallafall!
Han är extremt duktig på att göra sig själv till en ikon.
Bilden kommer användas för all framtid.