lördag 5 november 2022

Hyckleri till nya höjder.

"Jag vill upprätthålla demokratin"
Orden kommer från Sölvesborgs fortsatta moderata kommunalråd som kommer kosta skattebetalarna runt en miljon kronor om året. Var finns då hedern?

Hyckleri.
Definitionen på ordet är: 
"En hycklare eller hypokrit predikar en särskild tro, religion eller livsstil, utan att själv följa eller tro på det personen själv förespråkar." (Wiki)
Det handlar alltså om att leva som man lär.
För att då påvisa detta ska jag visa följande som är ett citat från Aftonbladets artikel kring det moderata kommunalrådet:
"Hat, hat, hat.
- Jag ville tro att människor är goda. Jag trodde det. Jag kan inte förstå att någon kan sitta bakom ett tangentbord och anse sig ha rätt att göra så här mot mig."

Om man säger så och menar det, så betyder det också att man själv anser sig vara en god människa. En person man kan lita på och som aldrig skulle skriva någonting illa om någon. Eller?
Så tolkar jag det iallafall.
Därför är det så roligt att kunna bifoga skärmdumpar från en mailkonversation för ett par år sedan. Det moderata kommunalrådets konversation med borgmästaren, som också sitter kvar, skickades till mig.
Texten talar sitt klara språk.

De har haft en mailkonversation om mig men nuvarande kommunalrådet skickade sedan svaret till mig istället för till borgmästaren. Pinsamt värre.
Ännu värre när jag sedan skickar det vidare till hela gruppen då jag inte anser att något ska döljas i en liten tight grupp som ska samverka kring hur en kommun ska fungera bäst.

Nuvarande kommunalråd visar tydligt att hon inte bryr sig ett endaste dugg om vad någon annan i gruppen tycker. När jag hänvisar till Carin, vilket är personen som har stenkoll på allt inom moderaterna i Blekinge och arbetar som sekreterare, men ledaren bryr sig inte alls.
Tydligt är också att det nuvarande moderata kommunalrådet anser sig vara betydligt smartare än alla andra. De andra kommer nämligen inte tänka på de bra saker som hon tänker på.

Såå... hon som själv anser sig påhoppad av människor som skriver om henne.. hon är likadan.
Det var ett misstag att jag fick detta och källor säger att det skrevs och sades betydligt mer.
Det var en tid som enbart drevs av en vendetta mot mig och vad gruppen tyckte då hon själv inte blev gruppledare. 

Tydligt i mailet är också att både kommunalrådet och borgmästaren fungerar likadant. Två personer med samma agenda. Som sitter kvar och har fortsatt samma agenda.
Makt och pengar.

Artikeln fortsätter med:
"Hemma sjönk Kith Mårtensson ner på knä och bad till Gud, den Gud hon alltid har trott på, hon bad att hennes familj skulle skonas".
Eller hur?
Hyckleri.

När man har familjemedlemmar som själv sprider mer hat än alla andra tillsammans så kan hon bara vara tacksam om andra inte beter sig på det sättet. Jag skulle aldrig gå på någon annan för vad en enskild person gör men media bryr sig inte om det.
Min make blev uthängd i media och jagad på grund av mig.
Att det anmäldes och skickades till journalistförbundet... vem brydde sig?
Ingen.
Brydde sig någon av de moderata toppnamnen i kommunen?
Nej.
Han fick liksom skylla sig själv som var ihop med mig.

Självklart ska inget hat drabba någon annan!
Man bör dock stå till svars för det man gör och inte gör. Detta kommunalråd som anser sig stå så nära Gud kuppade sig nämligen in i kyrkan förra valet. Styr och ställer över andra och kräver.
Tro på Gud?
Jo, det gjorde alla som köpte avlatsbrev också men min uppfattning är att karma.. that´s the bitch.
Vi får väl förvänta oss ett mausoleum eller att syndernas förlåtelse kan köpas för annars lär det bli väldigt varmt för vissa troende i framtiden.

Du tittar dig över axeln nu?
Ja, du får vänja dig för efter tre år tittar jag fortfarande.
Då var jag nykter och skämtade om kvinnans rätt att bestämma över sin kropp, du tar medvetet ett maktbeslut med ekonomiska incitament över väljarnas huvud.
Ett beslut som man inte lovade innan valet.
Det kallas för hyckleri.

Om man tror på Gud så kan man tänka på många trevliga bibelcitat, men för att ge lite hjälp på traven så ger jag några här:
Vad man sår får man också skörda - Galaterbrevet.
Döm inte, så blir ni inte dömda - Matteusevangeliumet.
Alla som griper till svärd skall dödas med svärd - Matteusevangeliet.
Den som sår snålt får en snål skörd - Andra Korinthierbrevet.
Saliga de barmhärtiga, de skall möta barmhärtighet - Mattuesevangeliet.