måndag 8 augusti 2022

Kom och besök MEDs partiledare i Blekinge!

Har du några minuter över idag eller i morgon?

Ta tillfället i akt och träffa Medborgerlig Samlings partiledare som under två dagar nu besöker Blekinge! Illan Sadé.
Juristen från Malmö som även är partiledare för MED.
Allting på frivillig basis så det kostar inte skattebetalarna någonting!

Programmet ser ut som följer så titta när du kan och kom för att ställa dina frågor!
Måndagen den 8 augusti, alltså idag!
Ilan börjar sitt besök i Sölvesborg och 12:00 träffas vi alla vid Ask och Embla vid torget. Vi bestämmer vart vi ska gå för att äta och tar sedan en lunch tillsammans.
Vi kör därefter vidare till Olofström där vi ska vara på torget i en halvtimme med start 14:00.
Kom gärna och ställ dina frågor!

Därefter görs ett besök på Elleholms tomatodling dit alla är välkomna för att höra hur det är att vara företagare när elpriserna skenar. Besöket startar 15:00 och 17:00 befinner vi oss sedan på Loch Ness för att gemensamt äta en liten bit eller dricka.
Vi diskuterar och pratar om vad vi i MED vill.
Varmt välkomna!

Morgondagen börjar sedan i Karlskrona där vi kommer befinna oss på torget från tio. Alla som vill är välkomna att prata och ställa frågor och 12:00 träffas vi vid Amiralitetskyrkans port för att gemensamt gå och äta lunch någonstans i närheten.
Nästa stopp blir sedan Ronneby och brunnsparken där vi träffas vid Bäckahästen för att fortsätta diskussionerna och se vad ni alla är intresserade av!
Morgondagen avslutas sedan på restaurang Bistro Bakgården vid 17 där vi samlas och har en liten pubkväll, precis som i Karlshamn kvällen innan.

Då vi är det parti som anser att alla ska betala för sig själv, så kommer allting vara till självkostnadspris. Alla betalar helt enkelt för sig.
Det är också ett av våra mål inom politiken.
Varför ska dina skattepengar som ska gå till exempelvis vård, skola och omsorg.. gå till att politiker ska försöka köpa dig som väljare med olika saker?
När alternativet är att du faktiskt få behålla dina pengar själv.

Varmt välkomna för att träffa Ilan!
En blivande partiledare i riksdagen för förr eller senare så kommer de liberala vindarna att dra in även i Sverige. Vi behöver förnyelse!
Kom MED!