lördag 27 juli 2024

Lås in dem!

Detta börjar bli tröttsamt!
Vuxna individer väljer att ta sig in på Frankfurts flygplats. Det är alltså Tysklands största och jag har mellanlandat där för många år sedan.
Trafiken som passerar där är tung.
Många flygplan som går upp och ner hela tiden.

Individerna som tar sig in på flygplatsen väljer att limma fast sig på landningsbanorna, vilket förstör för så otroligt många människor.
I sin jakt på en framtid som de aldrig kommer att få uppleva, så förstör de för alla de människor som vill leva nu. Just detta tänk är fruktansvärt men återfinns inom vissa delar av mänskligheten.

Dessa aktivister ska tillrättavisa alla oss andra som faktiskt tycker att det är ok att sätta sig i ett flygplan ibland. De får ju gärna vara aktivister om de bara slutar att förstöra för alla andra.
Samma tänk återfinns ofta hos både veganer och vegetarianer. De propagerar för att de gör rätt oavsett om någon kommenterar eller inte. De presenterar sig nästan som detta. Jag har varit både vegan och vegetarian men har inte haft det som en definition av mig själv som sedan ska tvingas på alla andra.

Det nya aktivisttänket kommer sedan kring kön.
Man är så upptagen av att man som person ska kallas för något speciellt, att man anser att alla andra har fel.
När mötte ni en person som beskrev sig som ”heterosexuell kvinna, ickevegan och ickeaktivist”?
Aldrig.
Det anses nämligen vara det normala för skulle alla vara aktivister så hade de som nu är så korkade att de limmar sig på landningsbanor, aldrig kommit loss.
Människor med jobb är tvingade att hjälpa dem.

Så alla ”aktivister” som är så rädda för framtiden att man förstör andra människors nutid: Lås in er.
Ni är en fara för allmänheten!
Jag bryr mig inte om vad ni anser att ni är, vad ni kallas, vem ni älskar eller vad ni äter men SLUTA förstöra för oss som bara vill ha ett normalt liv nu.