torsdag 7 januari 2016

Stackars lilla diktaturstat..

De fick kritik för att ha avrättat människor som de ansåg bröt mot lagen.
Jo, varje land har sina egna lagar och det är för mig ok men de mänskliga rättigheterna ska stå över detta. Jag hade haft en viss förståelse för att människor avrättades om de hade begått ett ytterst allvarligt brott såsom exempelvis mord men att avrätta människor utifrån att de har en åsikt är helt sjukt.

Så stackars Saudiarabien blev kränkta när en av de människor de avrättade var från Iran och Irans befolkning reagerade med avsky. Inte nog med det drog de in flygen till Saudiarabien för att visa att man inte kan behandla människor med andra åsikter hur som helst. Sunt borde vara att ett stort land tänker efter vad det är de verkligen har gjort men till motsats av vad barn får lära sig i Sverige reagerar de precis tvärtom.
De tar upp en hink med sand och kastar tillbaka.
johanglans.se
De slåss och påstår att det inte är deras fel, de blir orättvist behandlade!
Landet som avrättar människor med "fel" åsikter känner sig kränkta för att andra tycker att detta är fel och beter sig nu som mindre barn gör när de inte får som de vill.

Farligt i det hela är att andra länder försvarar detta lands idiotiska handlingar.
Kuwait, Förenade Arabemiraten och Bahrain tycker att Saudiarabien gör helt rätt och Förenade Arabemiraten går nu samma väg och bojkottar Iran för att de tycker någonting.

Dessa länder som anser sig vara sända av en gud de tror på, var är deras mänskliga åsikter och tankar?
Inte en enda asylsökande har fått komma till dessa länder trots ofantliga överflöd av pengar. Deras land räcker inte åt människor som bor i dess närhet men när de blir kallade medeltida eller får burop efter sig när de beter sig som de gör, då är de kränkta!

Det jag får upp i mitt minne är Johan Glans och "Jävla Sverige".
https://www.youtube.com/watch?v=FvM0ryhD5rY
Inte nog med att de fick skit för att de avrättade människor i Saudiarabien!
Nu ska de behöva stå ut med att människor klagar över det också!
Stackars dem.

http://www.svt.se/nyheter/utrikes/bahrain-bryter-banden-med-iran