söndag 14 juni 2020

För den som vågar!

Kärringdynga.
Alexander Bard borde få en medalj för att han helt enkelt inte ger sig.
Från mig får han en eloge av exakt samma anledning.
Jag är så fruktansvärt trött på alla de människor som anser sig leva rätt, göra rätt och tycka rätt. Alla människor som med stora ord berättar hur duktiga de är, men sedan lever på ett annat sätt när andra inte ser på.
Sköt dig själv och skit i andra!
svt.se

Målet med att födas är i grunden rätt enkelt.
Du ska växa upp, ta dig igenom skolan, skaffa ett arbete, bilda familj, sköta dig och betala skatt så att du när du blir äldre och inte klarar dig själv, kan få den vård du behöver.
Bryter du detta exakta människor och väljer att inte vara en död fisk som bara flyter med, då upprör du plötsligt väldigt mycket människor.
För tänk, av någon anledning så finns det de som kallas för PK.
De politiskt korrekta som tycker rätt.
Alltid.
De är unika och bäst på allting.
DE har en åsikt om just dig, och skulle du då råka vara någon form av känd person så kommer hela helvetet braka lös.

Alexander Bard.
Jag tittar inte på tv så jag har inte alltid sådan koll men Bard vet jag, för han brukar vara rapp. En väldigt intelligent man som inte viker sig för att människor är överkänsliga.

Vad är det hemska han nu har gjort?
Jo, han har enligt SVT kommenterat att svarta människor ska "ta tag i sina liv och sluta leva på bidrag". Det är SVTs sammanfattning av vad han skriver.
Ordagrant så skriver han såhär: "If black lives want to matter, then black lives get their fucking shit together, study hard, go to work, make their own money instead of depend on welfare, stop lying, get out of prison, and become heroes instead of self-appointed victims for the world to laugh at. That matters!

Så nu tar vi det igen.
Bard provocerar, helt klart, men jag anser att yttrandefriheten är det bästa Sverige har. På samma sätt som kritiker till metoo eller Greta har blivit uthängda, så skulle han nu jagas.
Den som vill kan nämligen tolka texten som de själv vill.
Min tolkning och sammanfattning av texten blir exakt det jag själv tänker:
Känner du dig missnöjd så ta dig i kragen och gör något åt situationen.
USA har skolgång åt alla barn.
De har politiska system som med all sannolikhet är överlyckliga för människor som vill engagera sig. De måste studera, jobba, tjäna egna pengar och ge järnet för att bli personerna de vill vara.
Det kommer de aldrig bli genom att förstöra och banka sönder saker.

Bard svarar på kritiken med att det är kärringdynga. Han tänker bara diskutera verkligheten. Han backar inte en millimeter, vilket han enligt mig inte heller ska.

Liberalerna som han nu är med i har lika lågt i tak som många andra partier och han fick nu gå ur. Värst av allt är att namninsamlingar har startats för att få bort Bard från Tv4 där han arbetar.
Tv4 skyddar honom dock med att han har rätt till en privat åsikt.
Detta är bra, men varför sker inte det med andra människor som granskas?

I min värld delas inte människor upp efter en hudfärg, utan efter vilka de är som personer och då görs det bara på positiva premisser. Alla är ju lika mycket värda så vad spelar hudfärgen för roll!?
Den som vill läser kontentan av texten och inte de enskilda orden.
Stå på dig mot PK-eliten för fler som dig behövs!

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/alexander-bard-lamnar-liberalerna-efter-kritikstorm