torsdag 29 juli 2021

Ett nytt Sverige växer fram.

"Fem av de åtalade kan länkas till Hjällbonätverket. De sex övriga tillhör en annan välkänd släkt i Hjällbo." Detta citat är väldigt talande och visar varför det finns problem i detta område.
Tack moderaterna och Reinfeldt!

En annan välkänd släkt.
Man kan ju vara välkänd av en bra anledning men min uppfattning är att så inte är fallet denna gången. Min uppfattning är nämligen att detta bråk handlar om minst två familjer som utövar stenålderstänket öga för öga. Samma tänk som dödade en polisman härom veckan.
Ni vet, han polismannens död som skapade upplopp i hela Sverige och där bilar tändes i brand och butiker rånades för hans skull? 
Precis som när en ung svart man som begår ett brott och blir skjuten.
Ni vet, människors lika värde..
I filmerna syns hur gäng drabbar samman och polis försöker avvärja det utan resultat.
I tingsrättens dom står det dessutom att en av männen som sågs slå en annan person, friades då man inte kunde fastställa att det var ett kraftigt slag som orsakade smärta.

För jämlikheten och feminismens skull så borde vi låtsas som om det var några kvinnor där också men på filmerna kan jag inte skymta en enda. De kanske är någon annanstans och kämpar för BLM?
Någonstans blir det absurt.

Karl Hedin som anklagades för att ha skjutit en varg satt häktad i över trettio dagar.
Männen som på film misshandlar andra människor, vägrar följa polisens order, som kallar poliserna för horungar.. och allting i en samling när det faktiskt är förbjudet att samlas i stora grupper för att de kan smittas med corona... de får mellan två och fyra månader.

Männen som är med i filmerna kommer med största sannolikhet ursprungligen från länder där straffen är betydligt hårdare, men men. De lurade ju inte staten på några pengar, så vi ska vara glada för det lilla.
De är ju förhoppningsvis skattebetalande medborgare som drar sitt strå till stacken när de inte är och förstör för alla andra.

Vi kan inte lita på de partier som har skapat dessa problem.
Det finns andra möjligheter, och där får alla följa MED.