söndag 23 januari 2022

Akta er!

Lördagen bjöd på stora demonstrationer i Sveriges stora städer.
Inte bara i Sverige, utan i flertalet Europeiska länder.
Människor från höger och vänster, olika partier, religioner och åsikter tillsammans.
Allting enat under en enda åsikt: Vaccinpass är fel.
De flesta bör nu ha konstaterat att det där vaccinpasset är helt meningslöst för det säger ingenting. Du smittar oavsett om du är vaccinerad eller inte varpå passet inte säger någonting.
Du kan bli sjuk trots att du är vaccinerad och har tagit spruta 27+, med extra allt.
Absolut ingenting kan klargöras med ett vaccinpass.

Istället för att media då ifrågasätter meningsfullheten med vaccinpassen så läggs fokus på att statligt betalda Expo säger att det kan finnas högerextremister bland demonstranterna.
Säpo i sin tur spär på och berättar att det kan dölja sig information som ska förvilla i sociala medier.

Det faktum att de cirka 18 000 anmälda personerna till demonstrationen i Stockholm faktiskt är vanliga människor, det spelar ingen roll. Det kan ju finnas några stycken som har högerextrema åsikter här i vårt land där det finns yttrandefrihet.
Ni vet, den där yttrandefriheten som skapar problem då människor inte anser att staten alltid har rätt!
Alla som nu ska demonstrera.
Gör de det för att de är för eller emot vaccin?
Nej.
De anser istället att just du ska få bestämma över dina egna beslut och att du inte ska invaggas i en falsk trygghet genom ett coronapass. Passet garanterar ingenting.
Passet skapar ett "vi och dem" som inte ska finnas i modern tid.

Bara det faktum att allt i sociala medier som ens nämner ordet corona, flaggas för att inte vara en säker sak, är skrämmande. Det anses inte trovärdigt att du klarar att tänka själv. På samma sätt fortsätter media att trycka på att smittan här kommer öka inom några veckor. Antalet döda har minskat konstant varpå man inte nämner dem längre.
Smittopratet är det som har tagit över.

Demonstrationen igår.
Såg ni alla nazister som tågade fram och värvade medlemmar?
Jag gjorde det inte.
Jag såg väldigt mycket människor som är trötta på att bli styrda, att få sina liv begränsade och känna sig tvingade att vaccinera sig för att passa in i flödet.
Alla är så duktiga och lägger ut bilder på sprutor och plåster men inser inte att det inte spelar någon roll. Du kämpar för något men lever med största sannolikhet inte efter det själv ändå.
Du har väl inte varit utomlands?
Du har alltid ett rätt påsatt munskydd över munnen och näsan?
Du har väl inte gått på fest eller haft fest?
Speciellt inte om du lägger upp en bild på hur duktig du är!?

Det liknar snarare alla svartvita bilder på metoo - någon har ju någon gång tagit dig på rumpan.. eller bilder på döda barn 2015. Allt för att tjäna sitt eget syfte istället för att egentligen bry sig.
Värst av allt är SVTs alltid lika trevliga val där tre yngre personer berättar att de är vid demonstrationen för att titta på alla de outbildade människorna som säger orimliga saker.
De anser inte att de outbildade människorna där lyssnar på forskning och menar att det syns på sjukhusen att de som inte vaccinerat sig hamnar där.
Om dessa superintelligenta personer bryr sig så bör de göra det om sig själv.
Inställningen till andra människor och deras intelligens brukar vara slående och när yngre människor som omöjligt har tagit sig igenom mycket mer än gymnasiet har den inställningen, så visar det på otroligt dålig koll och dålig uppfostran. 
Att sitta på höga hästar blir märkligt för samma personer hejar med all sannolikhet på Greta och anser att jorden är på väg att gå under.
De kommer bli ytterligare några i ledet som aldrig kommer backa eller inse att de var en del av problemet, inte lösningen.

Om du anser att du gör något bra, så är min uppfattning att karmakontot tömdes samma sekund du var tvungen att berätta för någon att du gjorde det.
När du måste visa alla din egen förträfflighet, då tjänar det inte längre syftet.
Vill du ta sprutor?
Gör det.
Vill du inte?
Gör det då inte.
Det är din kropp och du ska bestämma det själv men sluta med coronapassen för de fyller ingen funktion alls!