torsdag 6 januari 2022

När det sjuka blir normalt.

Vaccinerad eller inte?
Det är ditt val och du gör precis som du vill.
Ingen har rätt att kräva att du svarar på frågan om du är vaccinerad eller inte.
Trots det så ställs frågan och då skyller man på "välvilja".
Emma blev uppsagd då hon inte vaccinerade sig.
En sak som ska vara hennes ensak.
Regeringen har nu utökat vaccinationspassens status.
Pass som faktiskt inte säger någonting mer än att du har tagit sprutor.
De berättar inte om du är frisk eller inte, säger inget kring ditt hälsotillstånd alls och skapar onödiga och långa köer till vården. En vård som är till för att vårda sjuka människor.
Till och med kungen och drottningen har nu smittats trots tre vaccinationssprutor och en väldigt begränsad umgängeskrets. Då påpekar man att de klarat sig bra på grund av vaccinet men statistiken är tydlig även innan: Det är ytterst få som dör och de som dör är främst över 80 år och lider av fetma.

Presskonferensen igår berättade att antalet smittade ökat mycket, vilket bör vara väntat då man nu tvingar alla att testa sig. Antalet döda blir dock inte fler men då väljer man att inte nämna några siffror.
Varför?
För mig är det glasklart att det handlar om vad man vill ska komma ut och inte för tänk tanken att de istället hade sagt att vi nu slutar testa då antalet döda är för få - vilket borde vara helt logiskt.
Då hade plötsligt corona varit borta.

För mig handlar allt om den fria åsikten och den egna kroppen. Det bör ingå i de mänskliga rättigheterna att man får välja vad som ska sättas in i kroppen för annars kan apoteken sluta fråga om man kan få en alternativ medicin. De kan sluta hjälpa människor med övervikt, problem efter skönhetsoperationer eller rökning. De får ju faktiskt skylla sig själv.
Det är fortfarande inte ebola!

I Frankrike behandlar man människor som boskap, i Österrike har man tappat allt sunt förnuft och i Turiket tar man nu sin femte booster. När ska det räcka!?

Att sedan avskeda personal som inte är vaccinerad är absurt.
Det visar nämligen på flera olika saker:
  1. De tror inte på vaccinet de själv har tagit.
  2. De anser att de vet bättre än andra människor.
  3. Det gick bra med munskydd och visir innan så varför tror de inte längre på det?
Domen från framtiden kommer bli hård när man ser den ohälsa media skapar och som regeringar utsätter människor för. Allt i godhetens tecken. Låter som en kommunistisk sång med marscherande soldater: Alla SKA med!
Jag ska med stolhet berätta för barnbarnen någon gång i framtiden att jag aldrig vek från att det alltid ska vara upp till individen. Frångår vi det kan vi lika gärna flytta till Nordkorea.