fredag 10 mars 2023

Gängmedlem?

Sverige, landet som alltid är så mycket bättre på allting jämfört med andra länder.. eller?
Antalet skjutningar ökar hela tiden och den sista tiden är det anhöriga till de kriminella som råkar illa ut. Samtidigt var det ett program om El Salvador på P1 i helgen.
Ett program som kom med en inbjudan:
Skicka hit era gängkriminella så ska vi ta hand om dem.
Om ni undrar hur jag tänker kring detta, så kan jag faktiskt tänka mig att släppa min tanke om Sibiriska arbetsläger till dessa personer.
El Salvador låter nämligen alldeles utmärkt.

I programmet, som är länkat nederst, berättar reportern om många oskyldigt dömda som blivit så illa behandlade att de har fått kapa kroppsdelar. Trots detta anser de att de nya lagarna är bra.
De behöver nämligen inte längre vara rädda för skjutningarna har i princip försvunnit och det nya superfängelset fylls sakta men säkert upp.
Ingen som ens har en koppling till ett kriminellt gäng ska kunna beträda fri mark.

En polis som intervjuas berättar om straff upp till fyrtio år för saker som vi i Sverige hade klappat dessa människor på huvudet för. De har också sänkt straffåldern till tolv år för att ingen ska kunna rekrytera barn för att göra sakerna som nu händer i Sverige.
Men Sverige är SÅ mycket bättre..

Polisen berättar att alla fångar får mat två gånger om dagen så de ska vara nöjda.
De får bönor och tortillabröd varje måltid.
Kan ni se det svenska regelverket som tuggar igång på detta?
Kriminellas rätt i samhället!?
Polisen berättar att det inte finns någon anledning att ge bra mat åt människor som är intagna. De ska ändå sitta där i nästan hela sina liv. De har inte alltid blivit dömda men det gör inget för det ska vara avskräckande. 
De har en inställning som jag delar fullt ut.
Tycker du det är jobbigt med bröd och bönor?
Håll dig utanför fängelset!

Att barn fängslas är fel, men jag förstår att de har tänkt så. 
Det är förmodligen det enda sättet att få föräldrar att verkligen hålla sina barn inomhus. Man avskräcker dem från vad som kan hända genom att visa andra som ska sitta bakom lås och bom under en hel livstid.

Frågar ni mig så kan vi sätta barn i militärläger i Sverige.
Hoppar man över skolan eller missköter sig så tror jag att en uppsträckning inom det militära skapar fler bra vuxna än daltandet vi håller på med just nu.