torsdag 18 augusti 2016

Enkelbiljett ut.

Svenska ungdomar berättar öppet på Facebook om att homosexuella ska mördas. Allt för religionen och hederns tecken för inte ens ditt syskon är skyddat. Samtidigt ökar hatbrotten i Sverige..

Göteborgspostens undersökning är skrämmande. Ungdomar som har en åsikt om att hedern är viktigare än någonting finns i Sverige och de uttrycker sina hatiska tankar öppet utan att skämmas för det. När tidningen ringer upp säger de att de skämtat.
Skulle du kunna mörda ditt syskon för att "hedern" är bruten?

Vad är då viktigt för hedern i en familj?
Jo, om någon är homosexuell.
Någon lägger ut lättklädda bilder på internet.
Du dejtar en kille som inte familjen godkänt.
Du umgås med otrogna människor, de som inte tillhör din religion.
Du öppet säger emot familjens överhuvuden som samtliga är män.

Dessa personer ser alltså sina barns sexuella läggning, om den inte är "rätt" som ett brott mot familjens heder och det är skrämmande. Det är skrämmande att detta sker i Sverige men så är fallet. Balkongflickor är en benämning. De kastas helt enkelt ut från balkongen om de inte följer familjens tänk. Ingen i Sverige ska tänka såhär för det ingår inte i det som är "vi".

I Sverige bryr man sig inte om vad barnen gör för man älskar dem ändå till slut. Familjen är det viktigaste man har men det betyder inte att man ska döda dem om de säger emot dig utan du ska istället se stoltheten i att de står upp för sig själv.
Vad är det för fel på det?

Istället kommer dessa människor hit och hatar oliktänkande.
Golda Meir, en av Israels tidigare premiärministrar sa att den dag araberna älskade sina barn lika mycket som de hatade israelerna, då kunde det bli fred.

Med detta i tanken och artikeln nedan så kommer det aldrig bli fred för dessa människor sätter familjens heder, efter några urgamla idiotiska seder, före livet på sin egen dotter om hon inte har det leverne som pappan eller bröderna bestämt.

Det är skrämmande.

http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/h%C3%A4r-st%C3%B6der-svenska-ungdomar-hedersv%C3%A5ld-helt-%C3%B6ppet-1.3669800