måndag 15 september 2014

Demokratins röst.

Valet 2014 är över.
Spontant så är det väldigt skönt då jag inte hade orkat en dag till.
Resultatet är jag dock inte lika nöjd med.

För mig är det obegripligt hur man kan rösta på den rödgröna röra som nu blev och ska försöka styra Sverige. Jag tror egentligen att det är så, att vi fick det för bra. Det gick för bra och människor börjar då gnälla över allt annat.

svt.se
Trots den stora kris som Europa har haft har Sverige, med Alliansen, tagit sig väldigt bra igenom denna. Inte bara i Europa, utan hela världen har vi blivit hyllade.
Jag hymlar inte med att jag inte tycker att vår politik är den bästa i alla lägen men detta är i mina ögon en total katastrof. Fis framgångar visar tydligt på att människor inte läser vad partiet, inte det partiet i alla fall, står för. Jag har väldigt svårt att se gemene kvinna där tycka att sexualundervisning från fem års ålder och noll straffsats i Sverige är något bra.
Feminism är för mig trams och påhitt, och jag skulle aldrig någonsin kalla mig för det.

Människor är nu i chock och totalt förvånade över Sverigedemokraternas framgångar. Jag är det inte. De blir, som jag ser det, främst störst på grund av bristen av politik från de andra partierna. Förhoppningsvis vaknar nu alla andra och inser hur många som röstat på dem, kommer fram till varför och för en riktig debatt till nästa val. Jag hoppas media tar åt sig och kommer fram till att det kanske är dags att behandla alla lika.

Jag gläds åt att miljöpartiet backat samt att Fi inte kom in men räds över vänsterns framgångar.

Vi har nu en stadsminister som inte har givit några beslut. Vi kan se fram emot dyrare el, då kärnkraftsverk kommer stängas. Vi kan se fram emot fler arbetslösa ungdomar då momsen för dem höjs och vi ska nu se fram emot att alla ungdomar ska ut i trainejobb. De ska tvingas ut till barn och gamla. Det blir säkert väldigt bra..
Vi som arbetar ska dessutom få betala mer i skatt och RUT, och möjligt ROT, kommer försvinna.
Min övertygelse är att de kommer krascha Sverige på relativt kort tid och jag hoppas att vi får se en förändring till nästa val. Att människor inser hur bra det var för deras frihet kommer framöver inskränkas.

Valrörelsen tills nästa val börjar nu!
Jag kommer, precis som jag lovat, fortsätta skriva här för att bygga ett underlag inför nästa val!

Tack alla ni som röstat på mig!
Vi tappade tyvärr ett mandat i Blekinge så mina chanser att komma in i riksdagen existerar i princip inte men jag ger järnet nästa gång istället!