fredag 12 september 2014

Miljöpartiet, det största hotet mot landsbygden.

Landsbygdsfientliga miljöpartiet.
Väldigt bra sammanfattning.

I en diskussion häromdagen sa personen att denne tyckte det var ok att de på landet betalade mer för de hade det lyxigare. De fick ju se havet eller naturen.
Fantastiskt.
Flytta in i betongdjungeln så ska du slippa alla kostnader men bosätt dig på landet så ska du straffas. Alla som bor på landet ser ju verkligen havet eller något annat exklusivt.

Jag har skrivit tidigare att min övertygelse är att stadsborna, för det är där de är stora, röstar på miljöpartiet för något dåligt samvete gentemot sig själv.
Deras barn går på dagis och skola i en stad där grönt finns i parkerna. Barnen får åka buss någon gång om året för att komma ut i skogen.

Jag bor på landet med min familj. Dock inte så mycket på landet som människor i andra delar av Sverige. Jag kan ta mig med bilen vart jag vill.
Bilen.
Det är just det. Jag behöver bilen för att sköta mitt jobb eller de ärenden jag ska göra.
Med tre barn väljer man inte att konka in dem i en buss för att utöver dem, släpa på matkassar och vänta vid vägarna med dem. Det undviks in i det sista.
Vi har två bilar och har förmånen att ha en så pass hyfsad inkomst att den ene kunde köpas miljöklassad, men det kostar. En miljöbil är betydligt dyrare än en som inte är det.
För att köpa den behövs det pengar och de får man genom att arbeta och då måste man ta sig till jobbet. Dit behövs det en bil.
Hur i hela världen skulle vi ha råd att köpa nya bilar med den politik de gröna för?
Jag kan förklara att det är omöjligt.
Vi gör allt vi kan för miljön men ska enligt miljöpartiet straffas ytterligare då det för dem är viktigare att de i storstaden får fler bussavgångar. Varför?
Alla kan inte bo i staden men de kommer succesivt tvinga alla dit så att alla Sveriges barn sedan kan få åka på utflykter till naturen.

Miljöpartiet lever av den uppfattning att bil är något lyxigt som inte behövs.
Lyxigt får det nog räknas som när vi lätt skulle sparat ett antal tusenlappar varje månad genom att flytta till staden. Får oss är det dock inte lyx utan ett tvång.
Hade vi klarat oss utan bilarna hade vi gjort av med dem.
Vi kunde sålt dem och gått hem på bidrag istället för med den rödgröna regeringen skulle det inte löna sig att köra till arbetet. Det kunde varit mysigt att gå här hemma med barnen hela dagarna och bara ta det lugnt. Sverige går dock inte runt på det.

Miljöpartiet vill värna miljön.
Självklart ska vi det!
Särskilt för våra barn, barnbarn, barnbarns barn, barnbarns barnbarns barn.. de är beredda på att fortsätta länge med detta tjat. Vem bryr sig inte om kommande generationer?
Vi kan dock inte sätta den över allt annat i hela Sverige för i slutänden är vi bara det: Sverige.
Ett litet land i norr som har en bra miljöpolitik som det är idag och som är alldeles för litet för att förändra världen.
Tänk efter på den gång du sist var utanför landsgränsen.
Sverige är ett av, om inte det mest, rena länder du besöker.
Vi tänker på miljön.
Även utan miljöpartiet.

http://www.svt.se/nyheter/val2014/erlandsson-mp-ett-varre-hot-an-vargen