söndag 5 april 2015

Antalet nazister i Sverige ökar!

Eller?
Vi ska lära alla elever att vara källkritiska, kan man lita på denna artikel?
Jo, den kommer från en seriös sida men var har de fått informationen ifrån?
Hmm... Expo?
Och de?
Researchgruppen.
Jag blir så trött!

Det är mycket möjligt att nazismen i Sverige ökar. Lyssnar man på polisen och judarna i Malmö så har de under många år sagt att antisemitismen här ökar och det har de enligt dem gjort drastiskt de sista åren. Så drastiskt att judarna väljer att flytta.
Båda dessa grupper har dock pekat ut en annan grupp som den som står för antisemitismen och det är enligt dem män från mellanöstern. De utsätter judarna för hat.
Till mellanöstern brukar länderna på bilden räknas. Handen upp alla som tror att Researchgruppen har pekat ut samma grupp!
Eller? Ingen!?

Det skulle kunna vara så att Researchgruppen menar människor i Sverige som anser att det ska finnas en ras och det är den ariska. De skulle jag med kalla för nazister men min uppfattning är att de är väldigt få i Sverige. Antisemiterna är desto fler och finns till och med i ministerställning men har någon hört dem ta upp det?
Sett någon nyhetsartikel om det?
Jag har hittat någon men det är inte lätt.

Researchgruppen är vår tids största hot mot demokratin. De går olagliga vägar för att få fram de resultat de vill. De granskar de som stör dem, men inga andra. De är allt annat än en opartisk media. Varför i hela världen använder då public service dessa källor?
Mitt förtroende för dem sjunker varje gång jag ser detta.

Det är möjligt att nazismen och antalet nazister i Sverige har ökat men det tror jag först den dag en oberoende källa som inte har några kopplingar till varken höger eller vänsterextrema människor säger det. Med bevis.
Jag tycker det är pinsamt att medieSverige faller för detta.
Jag vill inte att mina skattepengar ska gå till detta.

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/nazistisk-aktivitet-okar-i-sverige