onsdag 25 november 2015

"Flyktingsituationen är ohållbar"

Minst tre år efter att vanligt tänkande människor ute i Sverige kom fram till att denna invandring inte skulle fungera har nu riksdagspartierna vaknat ett efter ett. God morgon!

Alla som har ifrågasatt och kritiserat har tystats, prata arbeten!
Nu har till och med de solidariska socialdemokraterna vaknat och insett att detta inte är bra för Sverige. Nu håller inte längre argumenten att detta är en vinst för Sverige, att dessa människor är så otroligt välutbildade eller att Sverige måste ha dessa människor för att som land överleva i framtiden. När jag har argumenterat för att vi inte har ett humant mottagande, att människor tvingas ihop, att det blir kulturkrockar då vi vägrar informera alla människor om deras skyldigheter/rättigheter, att jämställdheten försvinner, att kommunerna kraschar, skolorna går på knäna och att hela välfärdssystemet är på väg mot en total kollaps, då har jag blivit kallad rasist.

Vad innebär detta då?
Jo, rent krasst har alltså Sverigedemokraterna haft rätt i dessa punkter från början då i princip alla partier säger likadant som de gjorde för många år sedan nu. De har ständigt jagats för sin dolda agenda, sin främlingsfientlighet och sina tankar förr i tiden.
Betyder då detta att Löfven visar prov på tvångssteriliseringarna socialdemokraterna genomförde förr? Visar de nu upp sin osolidariska sida?
sydostran.se
Detta måste även betyda att Stefan Löfven är rasist för det är exakt de orden Jimmie Åkesson har blivit kallad för när han har sagt samma saker. Ett uttalande måste betyda samma sak oavsett vem som säger det för annars gör vi skillnad på människor i detta landet och det kan vi väl inte stå för?

Sverige klarar inte detta och varenda sunt tänkande människa har vetat det i många år. Köerna har ökat i tandvården, vården och jag bävar inför alla de undersökningar inom de närmsta åren som kommer visa på att svensk skola gör en störtdykning i resultaten.

För några månader sedan var det artiklar i tidningarna som berättade att svenskar hade blivit sämre på att simma. Läste man ingressen lät det som om en hel del svenskar helt plötsligt glömt bort hur man simmade när alla som tänker efter inser att statistiken måste bygga på alla de människor som kommer hit och inte är simkunniga.

Mycket intressant ska det nu bli att se om den fantastiska Nobelstiftelsen drar in välkomstkortet för Löfven och Romson. Jo, stackars Romson föll i tårar över hur hemskt detta var men tänk såhär istället Åsa: Många människor kommer med de nya reglerna slippa drunkna i Medelhavet då de kanske väljer att kämpa kvar i sitt eget land istället.

Det är helt absurt att människorna i riksdagen trott att alla fattiga och utsatta människor ska få en fristad i Sverige. Vi har gett dem moroten att chansa med sitt liv och nu kanske de istället tänker efter en extra gång. Sverige kan inte vara hela världens dåliga samvete och detta kostar offantliga pengar för alla skattearbetare, statskulden och hur man än vrider och vänder på detta kommer det gå ut över kvalitén inom alla områden i Sverige.
Jag är tacksam för att jag är i den "bra" ålder och klarar mig för jag hade verkligen inte velat bli pensionär inom de närmsta åren.

Det hade varit mycket intressant att se hur diskussionerna har gått för uppenbarligen kan det inte ha varit de svältande barnen i Afrika dessa människor har haft i åtanke. Regeringen har på fullaste allvar tänkt göra de riktigt utsatta ännu mer utsatta samtidigt som vi öppnat gränsen för varenda människa som har haft något de inte varit nöjda med. Syrien har haft kris sedan 70-talet, Afghanistan de sista tio åren och trots detta kan inte regeringen förstå vad det är som gör att dessa söker sig till Sverige nu..

Detta är ett bra första steg och jag ser fram emot betydligt fler åtstramningar än dessa samt krav på de som befinner sig här. Jag har tjatat från första början att vi ska öka antalet kvotflyktingar istället för det vi har sysslat med nu. Se till att få stopp på Assad (flest Syrier flyr nämligen från honom och inte IS) samt IS och andra terrorgrupper så att människorna kan få bo kvar istället.
Allt annat är absurt.

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/regeringen-utokade-id-kontroller-vid-gransen