torsdag 12 november 2015

Hit men inte längre!

Klockan tolv idag införs tillfälliga gränskontroller!
Tydligen är det inte längre rasistiskt att stänga gränserna och hänvisa människor till att följa de avtal som Sverige är en del av. Tydligen är det skillnad på vem som säger något och jag anser detta vara höjden av hyckleri.

Samtliga riksdagsledamöter som har hyllat DÖ och ständigt berättat vilken fruktansvärd människosyn Voldemorts parti har, anser ni att ni nu är mindre fientliga än de är?
Jag skulle gissa på det. Är det inte jobbigt att vända kappan efter den vind som ni nu efter många år har märkt blåst upp till storm?
För de flesta är detta nämligen ingen nyhet utan något som var självklart när eliten istället bestämde att alla från Syrien skulle ha permanenta uppehållstillstånd. Stick i stäv med vad alla jag pratat med sagt och tyckt.


svt.se
Politikerna kan nu skydda sig med att detta är Migrationsverkets beslut. De klarar nämligen inte av att sköta sitt jobb. Va? De som inte förstått detta det sista året har verkligen svävat i det blå och att nu göra en totalomvändning kan inte vara något annat än rasistiskt.
Jag är Moderat och har alltid varit det men jag är en nittiotalsmoderat och ingen ny Moderat. Jag vände aldrig min kappa och bytte inte åsikt trots att det var vad mediavindarna tillsammans med PK-eliten krävde. Hade jag gjort det hade jag idag slutat med allt vad politik heter för jag hade inte kunnat se mig själv i spegeln och försvara att min åsikt har varit till salu. Allt för makten?
Jag vet, vissa kommer säga att läget har förändrats men nej, det tycker inte jag.
Detta beslut skulle tagits för ett par år sedan. Detta beslut skulle kommit innan mängden människor som söker sig till Sverige blev så pass många att all kontroll försvann.

Samtidigt som PK och alla "hoppare" (människor som gör precis som de blir tillsagda utan att ifrågasätta) ägnat sig åt att hata rätt har folket tydligt visat vart de står och det har nu, förhoppningsvis, kommit ikapp toppen med.

Den diskussion som förhoppningsvis snart kan komma upp utan att rasistepitetet ska stämplas är den om skillnaderna som finns i vår kultur, traditioner och tänk. Skillnaderna i synen på män och kvinnor, jämlikhet, homosexuella och olika religioner. I Sverige spelar inte detta roll men med tanke på judarnas utsatta situation i Malmö gör människor, enligt polisen, som kommer hit skillnad. Vi har många gånger helt olika syn på hur man behandlar djur, aga och hur vårt kroppsspråk fungerar. Vi måste kunna tala om allt detta för att det ska fungera så smidigt som möjligt för alla.

Det stora problemet framöver är att dessa gränskontroller enbart är tillfälliga och ska vara i tio dagar. Tio dagar är inte mycket men innebär ungefär 15 000 människor färre. Min förhoppning är att gränskontrollen blir permanent och att resten av Europa nu tar sitt ansvar samt att Dublinförordningen ska följas. På nyheterna igår kväll berättade de att flyktingarna nu ska sorteras vid gränsen.. Tänk tanken att ett visst parti hade framfört detta.
Kan ni se rubrikerna?
Det är tydligen ok när andra partiföreträdare säger detsamma.

De som nu ska komma till Sverige ska kunna legitimera sig och det som då kommer upp i mitt huvud är personerna i uppdrag granskning som med ett ryck på axlarna berättar att alla deras ID-handlingar försvann i havet.. Dock inte mobilerna. Har man inga identifikationshandlingar på sig kommer det nu vara i princip omöjligt att ta sig hit då färjekontrollerna kommer kräva dessa.
Detta kommer dock bara ske i Danmark och Tyskland så det är fritt fram att ta Polenfärjan till Blekinge men det tar förmodligen några veckor innan det ryktet har tagit sig ut och förhoppningsvis kommer kontrollerna då även finnas där tillsammans med samma regler i samtliga länder runt Sverige.

Sverige kan inte vara hela världen dåliga samvete.

http://www.svt.se/nyheter/sverige-infor-tillfalliga-granskontroller