onsdag 2 december 2015

Tuffare invandringspolitik!

Många partier har nu, liksom Sverigedemokraterna under flera år har sagt, tuffat till invandringspolitiken. Det kommer bli svårare att stanna, få uppehållstillstånd och det blir svårare att ta hit sin familj. Detta gäller alltså alla som kommer hit. Varför kan man då inte bli tuffast mot de som "förtjänar" det?

Trettio män gick till attack mot en kvinna och hennes son för att hon inte följde de gängse normer som dessa män ansåg vara de rätta. Hon kom hit utan en man. I Sverige är ett ok att leva ensam, med eller utan barn. Ingen annan har med det att göra. Vi har dessutom en regeringen som anser sig vara feministisk och stå för att kvinnan ska vara jämställd mannen.

När nu reglerna blir tuffare, varför i hela världen får dessa män stanna?
allehanda.se
Kvinnan och henens son fick byta asylboende medan männen fick vara kvar. Hade det funnits någon rättvisa så borde polisen haft en buss med sig, plockat in alla männen och kört dem till gränsen.
Hej då!
Kan ni inte acceptera svenska regler om jämställdhet, anamma vårt öppna samhälle och leva efter det med en gång, då är ni inte välkomna att stanna här. Deras chans att få stanna i vårt land förbrukades i samma sekund som de gick till angrepp på denna lilla familj.

Hur har hon känt sig när en mobb går till attack mot henne?
Hur ska hon känna sig trygg i vårt land när vi bara helt enkelt accepterar detta?
Det pratas om att mobbarna ska flyttas, inte den mobbade. Vad är skillnaden?
Förutom då att dessa män skulle våldta kvinnan och mörda sonen.

Har de flytt ett krig som finns till bland annat på grund av de djupt rotade traditioner som skapar krig och icke jämställdhet, då ska de inte starta upp det kriget här med. De kan återvända till det de försöker införa här för jag vill inte leva i ett samhälle där män tror ätt de är överordnade kvinnors tankar och känslor, samt ska försöka få igenom sina idéer med våld och tänker styra upp.
Vänd tillbaka.

Intressant i det hela är var riksmedia och alla människor med feministiska förtecken håller hus i denna fråga. Ni lyser nämligen av frånvaro i debatten och det är skrämmande när man anser sig vara rättvisans förkämpar och sedan lämnar denna kvinna och hennes son åt ett öde byggt på fanatiska tankar och idéer.

http://www.allehanda.se/angermanland/kramfors/mobb-skulle-valdta-kvinna-och-doda-sonen-anmalda-for-olaga-hot
http://www.allehanda.se/angermanland/kramfors/efter-dods-och-valdtaktshoten-nu-flyttas-den-drabbade-familjen-fran-asylboendet-i-nora