fredag 26 februari 2016

Anledningen till att det finns ungdomsförbund.

Incest och nekrofili borde vara ok enligt Liberala ungdomsförbundet och i delar av Moderata ungdomsförbundet. Jag ser detta som ett väldigt bra sätt att visa vikten av ungdomsförbund kopplade till varje parti. De måste nämligen få tid på sig att begå misstag och sedan sållas ut för att inte nå toppen. Det vore nämligen katastrof om det var partiledningen som påstod detta.

Jo, varje människa ska självklart ha rätt att välja själv men att godkänna sex mellan syskon, vuxna barn och föräldrar är för mig sjukt. Lika sjukt som att ha sex med en död människokropp. Det finns en anledning till att det finns lagar med detta och även om de inte vill se några risker med att det föds eventuella barn kan de försöka sätta sig in i den situationen.
Bortse från riskerna men vad ska barnet göra i skolan?
Visa upp sin mamma och pappa, som även är morbror och faster?
Sin mormor och morfar som även är farmor och farfar?
Det är helt fel och hade satt barnet i en fruktansvärt jobbig situation.
aftonbladet.se

Som jag ser det är detta en av anledningarna till att alla partier har ungdomsförbund. De ska komma med märkliga idéer och tankar, de ska tro att de ensamma kan förändra och rädda världen och de ska påstå att de kan och vet allt trots sina bristande livserfarenheter. Alla som har kommit förbi den åldern vet att tankesättet förändras. Alla som efter ett tag har provat på olika arbeten, gått igenom med och motgångar, skaffat familj, rest och gjort alla misstag som unga vet att sådana här idéer försvinner med åren.

Jag har alltid varit väldigt liberal men inte till denna grad. Jag har visserligen förändrats en hel del sedan jag var tonåring även om mina grundvärderingar i princip alltid har varit desamma. Jag tror att varje människa ska bestämma över sina egna val men det finns gränser.
Vi är människor och inga djur som inte kan styra sina tankar och känslor. Av Sveriges nästan tio miljoner invånare skulle då syskon få ha sex?
Det är en helt sjuk tanke.
Christian Jacq har skrivit olika historiska böcker (Ex Frihetsdrottningen, Ramses) som tar upp det tänk som fanns för väldigt länge sedan. Tanken om att blodet skulle finnas i familjen och detta ledde till att släkterna dog ut. Den svenska lagstiftningen finns av en anledning och jag anser att den är bra.

Min förhoppning är att även dessa ungdomar ska växa upp och ta sitt förnuft tillfånga annars förlitar jag mig på att systemet ser till att de inte kommer längre. Att införa dessa förslag i Sverige vore nämligen, enligt mig, förkastligt och sjukt.

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/luf-tillat-incest-och-nekrofili