torsdag 18 februari 2016

Absolut inget flummigt parti..

Regndans, det låter väl seriöst?
Speciellt om den dansas av politiker på Öland för att få stopp på torkan.

Förtroendet på politiker måste verkligen hamna på topp när man inser att en del av tiden på ett kommunfullmäktige, som kostar kommuninvånarna en hel del pengar, används för att dansa en regndans. Kanske dags att våra kommunpolitiker med gör det?
Jag väntar nästan på den geniala idéen men hoppas på någon form av förnuft.
Jag hade absolut inte dansat.
svt.se

Jag får stora funderingar på hur man på något sätt kan känna sig seriös när man inte kan lägga fram några vettiga förslag och den stora frågan alla borde ställa sig är vad miljöpartiet överhuvudtaget gör i regeringsställning. Vad är det de vill åstadkomma?
Mer regn åt världen?

Ett parti som påstår sig värna om miljön, men som bevisligen inte gör det när man godkänner olja och kolkraft är för mig bara hycklare. Med en partiledare som ständigt trampar i klaveret men ändå sitter kvar, när deras främsta väljare återfinns i de större städerna och när en av deras viktigaste punkter i agendan är det öppna Sverige men som de nu gått helt emot. Vart står de då?
Till nästa val borde de ha trillat ur riksdagen men det kommer förmodligen finnas människor som luras av ett namn kvar. Människor som tror att bara för att namnet innehåller "miljö", så värnar de mer om miljön.

Jag tror åtminstonse inte att en regndans leder till mer nederbörd men det passar uppenbarligen in på miljöpartiets redan flummiga agenda.

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/fullmaktige-dansade-regndans