lördag 16 juli 2016

Upp till kamp!

Barnfamiljer ska nu utvisas ur Sverige. Vilket parti tycker det?
Jo men tänk, det är socialdemokraterna!
Det mest logiska borde väl vara att det var Sverigedemokraterna som stod bakom detta fruktansvärda tankesätt men nej, det är de solidariska människorna i vårt land som nu ser till att barnfamiljer ska utvisas till en oviss värld i krig.

Jag vänder mig inte emot beslutet för jag anser att den som har riktiga skäl ska få stanna men min uppfattning är att de allra flesta som nu kommit till Sverige inte har de skälen. Det jag vänder mig emot är att Morgan Johansson nu går ut och försvarar ett totalt idiotiskt sätt av en chef som skattebetalarna ger lön varje månad.
svt.se

Dan Eliasson gick i förra veckan, igen, ut och kritiserade Sverigedemokraterna. Inte nog med att han här visar hur smart han är.. så går nu Sveriges justitieminister ut och försvarar detta. Alltså, den solidariska socialdemokratiska justitieministern Morgan Johansson som tvångsutvisar invandrarfamiljer med barn, går ut och säger att Sverigedemokraterna är rasister med nazistiska rötter. Jag skrattar rakt ut. Kan inte Johansson sin egen historia?

Är inte Johansson medveten om att socialdemokraterna tvångssteriliserade över 60 000 personer?
Personer som av socialdemokratin ansågs vara ett hot mot det svenska folkhemmet och hoten bestod i att människor var exempelvis homosexuella, lösaktiga, sinnesslöa eller tattare.
Vad är en tattare herr Johansson?
Vad är det svenska folkhemmet?
Vad är egentligen svenskt!?
Finns det eller är alla rasister?

Vår svenska justitieminister som ska stå upp för alla precis som polischefen kränker nu en stor del av den svenska befolkningen. Johansson och Eliasson står upp för en del av oss. Johansson säger sedan att det är bra att Eliasson reagerar mot de som inte har rätt värderingar, mot de värderingar som strider mot det som han har att försvara.

Vem av dem ska då försvara mina värderingar om ALLA människors lika värde?
För precis tvärtom agerar dessa herrar och det är skrämmande hur de ens får bete sig på det sättet och behålla sin plats. Justitieministerns parti innehåller många stolpskott och satte Sahlin i en topposition trots hennes "missar". Partiet kommer dock inte dömas för enskilda människors beteende. Hela det socialdemokratiska partiet stod upp för att tvångssteriliseringar skulle få utföras och protesterade när det togs bort av den blå regeringen på sjuttiotalet.
Tvångssteriliseringarna var dessutom ett beslut och ett beteende i raden efter att de hade startat världens första rasbiologiska institut. Herman Lundborg (mannen som mätte skallar och dömde människor efter detta) var en förebild för Hitler och gissa hur hans projekt finansierades?
Tror någon att alla socialdemokrater idag vill tvångssterilisera homosexuella och tattare?
Nej.
Beskyller någon dem för att ha utsatt människor för ett rent helvete under så många år?
Nej.
Varför ska då herr Johansson beskylla ett helt parti för sina egna historiska missar och enskilda människors fel?
Det är tröttsamt. Motarbeta dem med deras politik istället!
Men just det.. det går inte. De har anammat den istället.

Herr Morgan Johansson, du kan inte vara justitieminister om du dömer människor efter vad de röstar på för parti så gör Eliasson sällskap och byt arbete.
Avgå.

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/vill-kunna-avvisa-familjer-med-tvang
http://www.svt.se/nyheter/inrikes/justitieministern-forsvarar-eliasson