fredag 22 juli 2016

Välkomna till verkligheten..

Invandringen botar inte arbetslösheten.
En krass verklighet väntar de som levt med skygglappar och Tyskland är nu ett bra exempel på detta.

Länken sätter fingret exakt på vad alla som kan läsa lite statistik har sett länge. Migrationsverkets hemsida talar sitt tydliga språk när det pekar på hur lång utbildning människor som kommer till Europa har. Media har målat upp en bild av hur högutbildade alla som anländer hit är.
De är läkare!
Professorer!
Ingenjörer och programmerare!
Migrationsverkets hemsida visade en annan verklighet men media ville inte se.
svd.se

Tyskland är nu det första landet som börjar braka.
Många företag var så lyckliga och glada över alla dessa högutbildade invandrare som skulle hjälpa deras företag men ack.. det stämde inte. De som trots allt är högutbildade klarar inte språket och deras utbildning är inte i samma klass som den vi har här i Europa.
Nästan 60 procent av alla de som kommer räknas som lågkvalificerade. De behöver enkla arbeten.
Arbeten som i Sverige inte har funnits på många år.
Vad ska vi göra då?
Antingen kan vi ju skapa en underkategori i Sverige där människor får hittepåarbeten för att statistiken ska se bra ut, sätta ordentliga krav för att man ska få stanna i vårt land eller helt enkelt aldrig öppna dörren för dem.

Med tanke på den mängd människor som har kommit till Sverige de sista åren går vi en tuff framtid till mötes. Kommunerna har redan att göra och när ansvaret för de som har fått uppehållstillståndet tillfaller kommunerna kommer socialbidragen skjuta i höjden. Det kommer bli en enorm kostnad för alla oss som arbetar och gör rätt för sig.

Jag anser det vara helt fel att skapa "enkla" arbeten. Vad är enkla arbeten i Sverige?
Vi behöver inte människor som springer de där småsakerna för vi gör det själv och att då anställa någon för att göra det känns inte bra. Utbildningarna dessa människor har med sig kanske räknas som bra i deras hemländer men inte här.

Bra att veta gällande utbildningarna dessa människor säger sig ha är även att det är den självupplevda utbildningen. De har alltså själv fått säga vilken utbildningen de har. Inga papper har visats och om jag hade gått in på ett sjukhus och påstått att jag är läkare, hade jag per automatik blivit det då?
Om jag påstår att jag har läst gymnasiet i mitt hemland, stämmer det?

När jag skulle söka kurser sist var jag tvingad att skicka med betyg från hur mycket studier som helst. De ville se original på att jag verkligen hade läst det jag påstod. Detta görs inte med de som kommer hit men ändå bygger statistiken på vad de säger och inte vad de bevisar
Min uppfattning är väldigt klar i vad det har resulterat.

http://www.svd.se/tysk-baksmalla-migranter-botar-inte-bristen-pa-arbetskraft