söndag 31 juli 2016

Heter du Bert eller Edward är du inte ok.

Athena Farrokhzad går däremot alldeles utmärkt.
Jag blir så sjukt irriterad!

Statlig media ägnar sig åt censur. Edward Blom var tvungen att prata om alkoholens baksidor om han nu tänkte säga positiva saker om den annars. Samtidigt görs det reklam för spel i olika former på tv.
Bert Karlsson fick inte prata om personer som sedan inte kunde försvara sig.
När i hela världen har någon fått försvara sig när någon berättar om dem i statligt ägd media?
sr.se

Athena spydde under sitt sommartal 2014 ut så mycket hat att man blev mörkrädd och om jag inte minns fel kom det in extremt mycket anmälningar mot det. Hon som arbetar som lärare och litteraturkritiker fick tydligen godkänt att sända sina åsikter trots att en stor del av Sveriges befolkning, som syntes i valet om inte annat, verkligen inte tänker som henne. Hon är nämligen extremt långt ut på vänsterkanten.
Skulle någon på motsatt sida, den extrema högerkanten, få tala fritt?

Nu gäller det istället för en tjej född i Iran två korpulenta män födda i Sverige. Den ena pratar gott om alkohol och den andre tar upp ett av de mest diskuterade ämnen nu - rasism - och får inte prata om det som han vill. Vad är detta för verklighet?

Som jag ser det är ett sommarprogram just det. Jag vill veta vad den enskilde personen gjort eller tyckt. Så länge det inte är hets mot folkgrupp eller en uppmaning till våld ser jag inget problem. Sveriges radio gör det.

Med tanke på att de är betalda av oss kanske de skulle ta och fundera på vad det är skattebetalarna vill höra och inte en liten klick elit i storstaden.
Trams.

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/bert-karlsson-sr-har-kravt-att-jag-censurerar-sommarpratet
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6479101
http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/403967?programid=2071
http://emiliepilthammar.blogspot.se/2014/08/sjalvklart-inte-athenas-fel.html