lördag 20 januari 2024

Personerna som ingen vill prata om.

Av någon anledning är det lättare att lyssna på skrämselpropagandan som säger att du ska göra någonting. Superviruset som skulle döda mänskligheten fick namnet Covid, eller corona.
Under över tre års tid så granskades allt du gjorde på sociala medier så att du inte skrev något som skulle kunna innebära att du kritiserade vaccinet som snabbt togs fram.
Det sattes varningsdekaler på allting och trots att det väldigt snabbt visade sig att inte heller denna säsongsinfluensa var livshotande mot befolkningen på Tellus, så vägrade man att lyssna.

I detta är jag väldigt röd och för mig handlar detta om att människor med mycket pengar ville att den så kallade pandemin skulle fortsätta. För att se detta måste man nämligen följa pengarna.
Vem tjänar på att skrämma människor?
Läkemedelsföretagen.
Mest pengar fick garanterat de som gjorde munskydd.
Vaccinet i Sverige kostade miljarder och ingenstans ifrågasatte man.
Mot slutet blev det stora protester men då var det snart över.

I detta ska vi vara tacksamma för att Tegnell bromsade upp hysterin och vägrade göra som resten av världen. Vi kunde levt i ett helt isolerat samhälle, vilket hade skapat ännu större bekymmer.
Man ser nu att det räckte med det samhälle vi hade i Sverige, för att andra sjukdomar nu har skjutit i höjden. Ingenstans bet logiken och jag kände så många gånger att det var helt hopplöst.
Man trodde att en influensa skulle stoppas med munskydd, när det inte ens gick att stoppa sjukdomar för flera hundra år sedan när det tog månader att ta sig mellan kontinenterna.
Det är absurt.

Nu har det börjat trilla in effekter på vaccinet.
Människor dog av vaccinet och Pontus i artikeln är en av dem.
Han blev sjuk och dog av vaccinet, inte av sjukdomen.
Det blev ett fåtal artiklar och sedan läggs locket på för att det är obekvämt för alla dem som bara gick med på att sätta en spruta i kroppen. Den obetydliga summa familjen får för hans liv är löjlig och visar att vi i detta avseende bor i fel land. I USA betalas det troligtvis ut miljardbelopp för dem som kan bevisa att vaccinet dödade deras anhöriga.
I detta kan det vara både negativt och positivt.
Negativt för att människor jagar fel för att få ersättning, men positivt då rädslan för stora utbetalningar gör att man förhoppningsvis är mer försiktig. 

Utöver detta faktum kan man även ta upp det som kallas postcovid.
Fick man postcovid av själva sjukdomen, eller var det av vaccinet..?
Den frågan har det inte forskats mycket på för många vill inte.
Jag vet dock flera personer som blev betydligt sjukare av vaccinet än av själva sjukdomen.
När man nu kan se att människor dog, så bör man även se över vilka andra effekter det gav.
På samma sätt som människor som fick narkolepsi av vaccinet för den förra influensan, så kan det också vara så att att vaccinet mot corona är det som har gett människor postcovid.

Jag tog inget vaccin.
Jag har konsekvent vägrat att ta de nya vaccin som dyker upp och av samma anledning som jag inte tar sprutan mot säsongsinfluensan, så kommer jag inte heller i framtiden att vaccinera mig mot just influensor. Sen om de kallar influensan för corona, covid, eller Knut-Olle är helt ovidkommande.
Det är fortfarande en influensa och den kommer varje år.
Några dör, men den största majoriteten klarar sig utan några bekymmer alls.
Jag har alla beprövade vaccin med allt vad det innebär, men skulle aldrig få för mig att pumpa min kropp med något som inte är hundra procent säkert.

Alla tankar till Pontus familj.