lördag 11 december 2021

Dags att dö!

Om jag hade varit kvar i partiet som totalt slutat tro på individen, så hade detta varit spiken i kistlocket. Moderaterna menar nu att regeringen sätter löjliga krav och kräver att antalet människor som får träffas utan vaccinpass ska sänkas från 100 personer till 7.
Sju personer.
Arbetarpartiet?
Hyckleripartiet.
I tjugo års tid har de varit tvåa på bollen i precis allt och mitt stora problem är min brist på tystnad. Jag skulle rösta med vänsterpartiet om jag ansåg att något de sa var rätt, men min åsikt är inte till salu.
Moderaterna, partiet med hoppare.
Människor som hoppar på kommando utan att tänka.
Partiet som svänger fullständigt bara det kan innebära makt i någon form.

Tänk att de som öppnade ALLA gränser in i Sverige, de anser i efterhand att allt ska stoppas och att det är alla andras fel. Ingenstans kan ni se en ursäkt för de problem detta ledde till.
Partiet som senast med denna artikel förminskar regeringens arbete ser sig inte ofta i spegeln och är nu en del i att människor ska placeras i fack utan en rimlig rätt till en rättvis talan.
Sju individer?
Människor behöver då sluta arbeta.
Moderaterna borde läsa på om Nürnbergrättegången.
När frågan kom om varför ingen hade gjort någonting för att skydda individerna så blev svaret att de faktiskt hade blivit tillsagda att göra så. Ingen hjärna, inget tänk och individerna blev offren.
Alla smarta människor flydde först och det är framtiden för moderaterna.
Kvar finns de som vill sko sig själv och som ändrar åsikt kring allting likt andra byter underkläder för tänk på det.. Kristersson hejade på Reinfeldt i hans tal.
Detta är samma skrot och korn som sitter där nu som innan, men en ny skepnad.

Partiet som ansåg sig stå på folkets sida och tog arbetarnas parti, de ska nu tvinga in alla för de tycker att det är bra att människor blir uppdelade. När ska de lägga förslaget kring att vaccinerade människor ska bära en symbol för att lätt identifieras?
Kanske en scarfs runt armen?
Det är inte långt borta och moderaterna som parti har dessutom lagt en motion i riksdagen om att ALLA ska vaccineras. I artikeln hänvisar de till att det är SÅ bra. Vaccinet fungerar SÅ bra.
Människor håller sig friska!
Men säg mig då vad skillnaden är, för den som är vaccinerad ska ändå visa ett negativt test. Passet säger därmed ingenting mer än att du har tagit två sprutor och därmed EVENTUELLT inte blir en belastning för vården. I antalet fall som avlidit med corona sedan den 1 juli så är fler fullvaccinerade än ovaccinerade och det är Folkhälsomyndighetens siffror men det håller man tyst om.
Tänk på det en gång till.. det är inte ebola med 90% dödlighet.
Det är en influensa med en dödlighet på långt under 1% dödlighet.
Är detta värt detta ekonomiska bakslag vi ser?
Frågar ni mig så blir svaret ett absolut nej och hade jag fortsatt varit medlem i detta stagnerande parti så hade jag lämnat skeppet nu.
Tänk att politiker utan adekvat utbildning vet bättre än dem som arbetar med det och jag anser att Sverige är ett av få länder som har gjort rätt. Trots bland annat moderaterna och sverigedemokraternas politiska floskler kring detta med att man ska göra MER!
Sen hycklar man själv och har fest.
Det är pinsamt.
Titta er runt i Europa och se vad alla nedstängningar och krav har gjort... ingenting.
Vi ligger oerhört lågt för att vi har haft vårt samhälle öppet men detta har få pratat om.
Vi lyckades trots att socialdemokraterna styrde!
Vi hade lyssnat på historien och stängde inte ner eller satte krav. 
Jag trodde aldrig att jag skulle skriva det men Socialdemokraterna har med sin politik trott mer på individen än vad de blå partierna som påstår sig göra det, har gjort.

Moderater borde söka på Nürnbergkonventionen och frivillighetsprincipen för med deras förslag så tvingar de plötsligt in alla i samma socialistiska fåra där ingen ska tänka själv utan där samtliga får hoppar på kommando. Vi är på väg rakt in i ytterligare ett helv*te där människors frihet allvarligt kränks.
Det är nog lika bra att alla ovaccinerade bara lägger sig ner och dör.
Då kanske moderaterna är nöjda.
Bara de dör i högar om 7 och 7.