måndag 27 december 2021

Din åsikt är fel.

Det finns förmodligen för och nackdelar med allt men en av Sveriges fördelar är öppenheten och det faktum att vi fortfarande har ett fritt val kring saker.  Staten kan inte gå in och tvinga dig till någonting och det anser jag vara väldigt bra. 
Vi har haft tvångssaker tidigare men det har inte slutat väl.
Att staten skulle föreslå tvångsvaccinering bör vara en omöjlighet.
Steriliseringarna bör ligga för nära i tiden.

SD, Liberalerna och KD säger tvärtemot.
M har gjort det innan.
Partierna som alltså bör stå på individens sida.. de vill i riktig socialistisk anda tvinga alla.
Med den historia som finns så bör dessa partier vara lite mer försiktiga.
KD menar att lagen redan är tydlig och ger ett klartecken för att avskeda och flytta människor som inte är vaccinerade medan de andra anser att lagen ska bli tydligare.
I lagen står det att kommunerna ska erbjuda en trygg och säker vård för äldre och dessa ska inte utsättas för smitta. När jag tittar på det så handlar det inte om tvångsvaccinering utan att du helt enkelt stannar hemma när du är sjuk.
Svårare än så är det inte..

Att införa ett vaccinkrav för en influensa med oerhört låg dödlighet blir ett direkt hån när du tänker att samma person kan ha diverse sjukdomar utan att det skulle synas. 
Du skulle i värsta fall kunna gå rakt in med ebola utan att det är någon fara.
Hiv, aids, hepatit.. ingen fara så länge du inte har coronavaccin.
Du spelar dessutom ingen roll att du har haft sjukdomen för det räknas inte.
Bara sprutorna.

Mitt i allt slutar Sydafrika med karantän och jagande av människor.
De anser att de 45% som är vaccinerade i kombination med många som haft corona tillsammans med att omikron inte är farlig räcker. Ni läste rätt.
45% vaccinerade.
Jag tar upp samma sak som jag har gjort tidigare.. om vi helt slutat testa personer..
Hade sjukdomen fortfarande funnits då?

Värst av allt är att tvånget kommer utifrån att vården är totalt underdimensionerad trots höga skatter. Vaccinet biter inte och människor dör ändå. Barn som i princip inte är representerade på dessa platser - de vaccineras nu och ingen reagerar. Samtidigt vill man tvinga människor in för att vaccinera sig, som om det var den värsta sjukdomen som världen skådat.
Sans!

Tydligast inför valet blir nu att SD, KD, L och M tillhör sörjan som anser att de vet lite bättre än alla andra. De tycker att de vet bättre vad som ska hända med din kropp än du själv.
Tänker du själv ska du straffas.
Det tog inte ens 100 år.
Det finns partier som anser att du självfallet väljer själv om du vill vaccinera dig och som helt och hållet är emot vaccinpass. I det partiet får alla följa MED.