fredag 10 december 2021

När nazismen godkändes.

Jag skrattar faktiskt.
Inte för att Sveriges nya civilminister gör en Hitlerhälsning utan för det faktum att hon absolut inte minns någonting om att hon har gjort det. Och OM, verkligen OM, hon skulle ha gjort det.. ja, då var det för att ironisera över det hela.
Samtidigt berättar människor som var på samma ställe att hon lyssnat på Pluton Svea och Ultima Thule. Ni vet, det där bandet som jag blev jagad för att jag hade träffat på en fest. 

För mig spelar det ingen roll.
Jag anser nämligen att människor kan göra fel och görs felen tidigt i livet så ska man självklart få en chans till att blir en annan person. Problemet där blir dock att man själv måste inse att man gjorde fel och att man sedan väljer en annan väg. Att blåneka hjälper sällan någon.

Mest intressant i detta har varit att följa debatten nu i efterhand. 
För tänk nu tanken att civilministern hade varit en sverigedemokrat.
Hon hade varit utesluten direkt för de är så överkänsliga att de hellre sänker vem som helst än att ta debatten med media kring just den frågan. Det man då måste ställa sig frågan kring, är varför det händer så lite när personen är socialdemokrat?

Jag har lyssnat på debatterna de sista dagarna och förundrats över att ledande "experter" och förståsigpåare förklarar att allt handlar om att Nyheter Idag vill svärta ner socialdemokratin, försöker göra sverigedemokraterna till ett bättre parti och att de försvarar nazism.
Ni vet; deras rötter.
Den konsekventa debatten fattas fullständigt.
Civilministern finns på bild.
Jag anser inte att den är farlig men media har faktiskt plockat upp den och hon blånekar.
Varför inte istället säga att man kan förändras på tjugo år?
Det är nämligen normalt.
Istället kastar man hellre skräp på alla andra.

Antalet nazister i Sverige är ytterst få och ideologin är inte stor i Sverige längre, men genom att låtsas att den inte finns eller att man inte brytt sig tidigare är enligt mig värre.

Vi har nu en regering där en man som tagit på någon annan godkändes.
En Hitlerhälsning är ok.. och att den nya statsministerns man jobbar för dem som tjänar mest på coronapassen som hon införde.. inte alls korrupt..
Vilken tur att de inte tog en skämtbild om sex!
DÅ hade de fått sluta allihop.

Tack Nyheter Idag för att ni faktiskt tog upp och grävde i något som exempelvis statligt sponsrade Expo aldrig ens skulle bry sig om.