torsdag 29 juni 2023

Staten bär inget ansvar.

Fjorton år har gått sedan svininfluensan var på modet.. i efterhand, om alla poddar och artiklar stämmer så var just svininfluensan den som faktiskt hade kunnat bli riktigt farlig. Anledningen?
Den drabbade unga och medelålders utan några andra sjukdomar. Den spreds dessutom i värme.
Detta är faktorer som inte stämmer med andra sjukdomar som kallats pandemier.
Det brukar nämligen vara främst redan sjukliga och äldre som drabbas. Sommartid brukar det sakta ned.


Precis som i allting så har jag alltid vägrat göra som alla andra anser. Jag hoppar inte på kommando.
Absolut inte utan en anledning som jag ska ha förklarat för mig. Med andra ord betyder det att lika lite som jag tänkte ta en spruta mot corona, så tog jag svin eller fågelinfluensan. Aldrig att jag skulle sätta något oprövat vaccin i min kropp.
Anledningen?
Jo, precis det som står i artikeln nedan.

Alla de människor som fick narkolepsi av svininfluensavaccinet.. de anses av staten få skylla sig själv. Staten kunde ju inte veta att de skulle bli så sjuka!
Men staten ville att alla skulle ta sprutan. Efter  fjorton års utredning så har JK kommit fram till att inget skadestånd kan betalas ut.
Människor fick då precis som sist ett vaccin som de inte visste så mkt om. Det blev konsekvenser för vissa.

Synen på vad som är en pandemi och vad vaccinet gör för nytta.. den är lika spännande nu som då för många ifrågasätter ingenting förrän långt efter.
Jag är en av dem som var inlagd på IVA med corona. Jag blev smittad på sjukhuset när jag var inlagd för en lungkollaps. När jag kom hem frågade människor hur det kändes med coronan.. jo, hade jag inte varit inlagd hade jag inte vetat om den men lungkollapsen känns än.
Trots att ett par år har gått så har jag fortfarande inget flås och blir trött lättare.
Inte på grund av corona, utan för lungkollapser och komplikationer. Men corona var farligt!

Min önskan inför framtiden är att människor tänker till. Ja, du kan vara en av de få som blir väldigt sjuk men det bästa sättet att motverka allting är att ha en normal vikt och röra sig. Hålla sig igång!
För.. den där sprutan staten säger att du ska ta.. den har de precis visat att de inte har något ansvar för alls.