tisdag 25 juni 2024

Övergrepp - för friheten i ett annat land.

Sverige är ett litet land i de norra delarna av jordklotet. Vi har en liten befolkning även om många lider av storhetsvansinne, men faktum kvarstår trots det att vårt lands befolkning sammanlagt inte är större än en mindre småstad i världen.
Ett piss i Mississippi.
Hur viktig är då vår röst i världen?
Inte viktig.
Hur viktig är då några få individers protester om något som sen händer i ett annat land?
Oviktigt.

I Sverige är vi paragrafryttare och lagen är viktig. Vi följer som regel det mesta som finns skrivet och knyter näven i fickan när något är fel.
Ingen reagerar nämnvärt.
De som reagerar högljutt brukar tillhöra vänsterfalangen inom svensk politik.

Demonstranter, inte bara i Sverige utan över hela världen, har tagit sig in på högskolor och universitet.
De har tältat på privat mark.
De bryter alltså mot den svenska lagen.
När människor sedan reagerar så blir de arga och börjar hota den som säger ifrån.
Som då säger ifrån mot att de bryter lagen och stör ordningen.

Om man nu tycker så synd om Palestina och tycker att allt som sker är fel.. hur kan de då tro att de ska få respekt i Sverige genom att bete sig som avskum?
De bryter lagen.
De hotar människor.
Sprider hat.
De som inte håller med dem är emot dem och ska förföljas. Dekanen på Lunds universitet går nu med skyddslarm och har fått motta dödshot.
Varför?
För att han reagerade och bad dem lämna lokalen då de störde det som skedde där. Han vad snällt men sedan blev han arg, vilket enligt mig är fullt förståeligt.
Nu ska HAN hotas.

De människor som tror att de hjälper andra länder genom att bryta lagarna vi har i Sverige, de kan återvända till det land där detta fungerade. Jag förstår inte ens varför man kommer till Sverige och skapar samma kaos man har flytt från.
Åk till Gaza eller Palestina och försök förändra där istället för här i Sverige gör vi inte inbrott och hotar människor för att skapa fred på andra platser på jorden.