tisdag 5 september 2023

Om världen faller samman.

Rosengård har stått i lågor.
Samma personer som förstör på fotbollsarenor, demonstrationer eller är nazister kan ses i dessa sammanhang. Det handlar nämligen om människor som saknar en egen självkänsla och söker en gruppmentalitet där de får ett sammanhang.
Människor som inte fungerar socialt i vanliga sammanhang eller har väldigt svårt för att anpassa sig till samhället i stort.

Imamen som intervjuas kring all förstörelse säger att man ska bemöta hat med kärlek, vilket är bra. Problemet är att han pratar med en reporter som också pratar deras språk.
Imamen kan inte tala svenska, fast att han är aktiv i Sverigen och är en person som möter många individer.
Här har vi ett av problemen.

Det öppna hjärtat är den största delen till de bekymmer vi nu ser.
Att människor kom till Sverige hade inte varit ett problem om man hade tänkt innan man gjorde det.
Tänk att jag jagades med blåslampa för att jag ansåg att vi skulle kräva att alla som kom till Sverige skulle göra ett prov i svenska och ett prov i allmänkunskap.
De hycklade mig och kallade mig för rasist.

Hade vi krävt av människor, i samband med de öppna hjärtanen, att de skulle lära sig svenska och förstå det svenska systemet för att få uppehållstillstånd, ta del av bidragen och börja jobba så hade det kanske sett annorlunda ut idag.
Då hade dessa individer haft en förståelse för hur Sverige ser på både yttrandefrihet och religion.
Det hade i sin tur gjort att de kunde pratat med släkt och vänner i hemländerna, som nu sätter krav på oss trots att deras egna länder är en katastrof.

Att någon eldar en bok ger inte någon en anledning till att förstöra någonting.
De förstår inte att det de gör är meningslöst och jag kan bara jämföra med Jimmie Åkessons turnéer för några år sedan som resulterade i att människor skrek och härjade varthän han än kom.
Alla skrek och skanderade hemska ord på grund av hans politiska viljeinriktning.
Uppståndelsen i media försvann inte förrän dessa människor förstod att de bara gav händelsen uppmärksamhet genom att härja.
Ignorera istället.

Det behöver dessa individer förstå.
Killen som eldar böcker lär inte sluta och jag anser inte att lagen ska ändras.
Hysterin kommer inte när varken bibeln eller andra religiösa skrifter har bränts varpå bekymret finns hos en liten del av befolkningen. En ännu mindre del inuti den delen ställer sedan till det.
En liten del som lika gärna kunde varit nynazister för målet är detsamma:
Uppståndelse och sedan underkastelse.
Vi ska inte backa för någon.