fredag 23 februari 2024

Detta fruktansvärda hyckleri!

Det enda i denna historie, som skulle kunna vara förmildrande, det är att bilderna och kommentarerna har skickats i privata chattar och inte öppet. Det kan också vara fallet.
Klarar han inte att stå för dem öppet, och därför skickades de såhär?

Moderaternas Johan Abrahamsson avgår.
Så säger rubrikerna.
Han avgår från sin post som förbundsordförande för moderaterna i Västra Götaland.
Det media inte nämner, eller vill rota i, det är att en förbundsordförandepost är en prestigepost - men den ger inte betalt. Den är bara "fin".
Den avgår han ifrån.

Rollen som kommunstyrelsens ordförande i Mariestad, den behåller han.
Han avgår alltså inte från någonting utan väljer att behålla allting som ger lön, och det visar så tydligt på hur denna branschen fungerar. Medias roll i detta är gigantisk för deras okunskap kring detta skapar hinder för att släppa fram all fakta. Varför sitter man kvar på de betalda posterna!?

Så varför jagar inte media honom mer?
Bilderna han har delat har varit tydligt nedsättande mot kvinnor och invandrare, vilket han också vetat. Jag kan se den råa humor som de flesta många gånger har, men han har skickat det till någon som han sedan har gjort sig ovän med och som sedan har fått sin hämnd.
Han är dock man.
En vit man med makt och dessa flyttar man inte på så enkelt. 
Jag var en vit kvinna som var obekväm och jobbig.
Som hade skinn på näsan och inte var rädd för att säga emot gubbväldet som regerade, och som fortfarande sitter kvar i Sölvesborg. Tillsammans med den hagalna.
Genom historien är det makt och pengar som styr människor och jag tror på karma för förr eller senare så kommer verkligheten ifatt.
Media är dock snabba på att hjälpa denna verklighet när det av någon anledning passar dem själv.

Den lokala reportern på BLT, Blekinge Läns Tidning, har en egen agenda som är lätt att se.
Denne reporter väljer nämligen noga ut vad som är viktigt att tjafsa om och man gör hellre hönor av fjädrar när man jagar revisorer, än att se vad som egentligen problemet är.
Vi har sett det många gånger.
Erin Brokovich är en fantastisk bra film.
Mitt "bekymmer" var att det inte var mitt liv som sattes på spel när media bestämde sig för att offentligt halshugga mig för en skämtbild som jag stod för.
Det var nämligen en skämtbild om den paradox som samtidigt skedde i Bryssel.
Detta förstod de inte.

Nu har vi denne man med mycket makt som verkligen har delat material som är djupt kränkande för över hälften av Sveriges befolkning.. men media låter honom vara!?
Det är pinsamt.
Var är ni alla hatare?
Varför jagar ni inte livet av media för hur de arbetar!?