lördag 30 januari 2021

Tänk om..

Tänk tanken att Sverige som land hade tagit året 2015 på lika stort allvar som corona.
Tänk om vi hade stängt gränsen, krävt pass och vaccinationer, krav på att förstå vad man ska göra i Sverige. Tänk vad vårt land kunde ha sett annorlunda ut.

Då var det rasistiskt att ens tänka tanken på att alla som kom till Sverige inte var i nöd.
Nu ställs det krav på att människor som inte är svenska medborgare ska visa ett negativt coronatest för att få resa in i Sverige. Det går alltså att låsa människor ute med enorma resurser och kostnader, för ett virus. När de kommer för att leva på vårt välfärdssystem så går det inte att kontrollera. 
Vad har egentligen hänt?

Jag vill återigen poängtera den oerhörda makt media har på alla de människor som inte läser och ser till fakta. Media driver fram detta som om de hade ett högre syfte utöver den inkomst de vill ha. Människor fastnar i en självuppfyllande profetia som gör att när coronatestet visar att de är smittade, DÅ känner de en massa symptom och de känner dem länge!
Det står ju i media.
Jag brukar aldrig vara sjuk men de gånger jag fått den vanliga influensan så har jag blivit kass.
Hög feber, värk i kroppen, frossa, spyr.. tröttheten har suttit i ett bra tag efteråt, vilket inte är konstigt för det är en pärs för kroppen.
Det betyder dock inte döden för den som är fullt frisk annars.
Corona är rent krasst inte ens farligt för den som är äldre.
Tittar vi på de äldsta i Folkhälsomyndighetens räkning så kan man se att ungefär 30 000 personer över åttio år har fått corona. Av dem har ungefär 8000 dött.
Faktum är dock att av de 8000 så hade 6800 av dem dött oavsett, vilket gör att det enbart är 1200 kvar som har dött av corona.  Även om de 8000 hade dött av corona, så betyder det att oddsen för att överleva corona är högre än att överleva cancer. Varför är det då sådant liv?
Media.
Deras val skrämmer nämligen människor.
"1200 äldre döda av corona!" låter förmodligen bättre för klickens skull, än att istället skriva att bara en av trettio över åttio år dör av corona.
Tyvärr ifrågasätter för få.
Det är inte ebola som har dragit in..

Det hade varit mycket intressant att se vilka siffror som finns för invandringen sedan 2015.
Hur många har egentlige dött till följd av den?
Hur mycket pengar har det kostat?

Nästa gång det kommer en våg av människor till Sverige, då hoppas jag att vi kan införa coronaregler.