tisdag 9 maj 2023

Källkritik på detta!?

Kära journalister.
Vad är ert uppdrag?
Min åsikt om ert uppdrag är att ni ska upplysa om saker som händer, men också STÄNDIGT ifrågasätta. Källkritik är det absolut viktigaste vi har och något vi ska värna om.
Karlshamn ska nu införa språktest vid nyanställningar och på bild visar ni kvinnan som jagade dem som tyckte detta. Inte bara i stillhet och tysthet, utan i media.
Internt fördes det oväsen över hur korkad jag var.
Nu står samma person, fortfarande utan utbildning och arbetslivserfarenhet med armarna i kors och anser sig själv vara duktig. Är detta de politiker vi vill ha i Sverige?

En politisk broiler som genom ryggläge och kniv tagit sig framåt.
Nu ordförande för en nämnd som ska sköta arbetsmarknaden men som inte själv varit en del av den utan istället försörjt sig genom hittepåarbeten och fjäsk.
Ett väldigt välbetalt arbete och det sista Karlshamn körde igenom, med samma person vid makten, var att en politisk sekreterare ska ha en lön på nästan 50 000 kronor i månaden.
Vilka yrken har den förtjänsten?
Krävs det då mycket av en politisk sekreterare.
Nej, för personen i fråga har varit det.
Det krävs inte utbildning och inte arbetslivserfarenhet utan du behöver vara vän med rätt person.

Det vi tydligt kan se, inte bara i Karlshamn och Sölvesborg, utan i Sverige i stort är politiker som inte kan någonting annat. Man är arbetsskygg och tar sig in genom rätt kontakter.
Thor kommer sannolikt kandidera till partiledare inom moderaterna inom några år, för det är nämligen så man tar sig fram. Rubrikerna om fusk gynnar bara honom, då det hela tiden är människor runt honom som försvarar det dåliga beteendet.

Så är det då bra med språktest?
Ja, det tyckte jag åtta år innan Karlshamn nu ska införa det och anledningen att jag tyckte det redan då, det var den arbetslivserfarenhet jag hade. Samma brist på arbetslivserfarenhet gjorde att moderaterna protesterade och att samma personer i dag har ändrat sig, det handlar bara om att man inser att det är sättet att ta sig fram. Man håller tummarna för att väljarna ska fortsätta blunda och glömma inkompetensen som de ledande politikerna har.
Det är skrämmande.

MEDborgerlig Samling.
Här samlas vi som tröttnat på politiska broilers och översittare.
Vi är trötta på den politiska adeln som toppas av inkompetens och fjäsk.
Det är dags att göra om Sverige och det kan vi inte göra med ledare som denna.