tisdag 23 april 2024

Den sionistiska världsordningens stora mål..

Jag blir riktigt rädd när jag läser hur extremt dåligt pålästa många som envist hävdar en viss sak kan vara. Ju mer du inte vet, desto mer skriker du.
Alla vet väl om att den sionistiska världsordningens stora mål är att ta över hela världen?
Judarna äger ju redan alla banker.
Judarna är lömska och gnidna..
Detta är tröttsamt.
Kommentarerna till bilden i detta inlägg går inte att länka men den som vill kan gå in i sociala medier och se efter. De som skriver är människor boende i Sverige och den enda glädje man kan få ut ur detta är när man ser att majoriteten av alla som har sett inlägget faktiskt inte håller med en liten men högljudd skara.

På fullt allvar är det de som menar att Israel har betalt Hamas för att ta sig in och mörda israeler den sjunde oktober i fjol. De betalade dem för att göra det då de ville skapa ett krig och döda alla människor i Gaza. Ingenstans nämner dessa människor att det som hände är fel eller att man förstår.
Man sprider bara hat.
Ett fruktansvärt hat av ett gäng med vänstersympatier.
De har redan bestämt sig för att allt är judarnas fel.

Bilden med rubriken är från i juni sommaren 2023. Hamas hyllar de män som dödade fem judar med en bilbomb. HEROISKT. Då är man ett djur, inte en människa.

Israel?
Det som nu är Israel hette för 2000 år sedan Ludaea. När den judiska kungen dog tog romarna över helt och bestämde att Ludaea skulle tillhöra provinsen Syria istället. Cirka 130 år senare fördrevs judarna och romarna bestämde sig för att kalla marken för  Syria Palestina. Detta blev senare enbart Palestina.
Tekniskt sett var marken judarnas långt innan religionen islam fanns.
1948 bestämde man att judarna skulle få tillbaka denna mark och det må ha varit en miss då det har lett till så mycket hat, men det spelar ingen roll nu. Det har gått över 75 år.
Släpp det!

Det som händer i Israel och Gaza nu, det är Hamas fel.
En enda sak behöver de göra och det är att släppa gisslan men ser ni några demonstrationer för detta i Sverige? Nej, här springer vänsterfolk och miljörörelsen runt med människor från området och kräver att en musiker inte ska få delta i en musiktävling!
För att en deltagare  är från ett land som har attackerats av en terroristgrupp!?
Varför demonstrerar de inte för att gisslan ska släppas?
För att Hamas ska avsättas!?
Jag kan upplysa alla som tycker att denna grupp är en bra grupp med schyssta värderingar, att de sannolikt är välkomna dit. Lämna Sverige och åk dit om ni inte förstår att Sverige, inte på något sätt, ska ge vika för att människor skriker.
Majoriteten av det svenska folket tänker rätt.
Eurovision visar dock tydligt på vilka artister som inte klarar av att tänka eller som helt enkelt är rädda för vad som kan hända.

Spännande är att människor skriver att de är rädda för att delta i Eurovision för att Israel ska få delta.
Frågan är då; för vilka är ni rädda?
Judarna?
Eller människorna som hatar så mycket att de är beredda att döda alla som kommer i deras väg?
Skrämma andra till tystnad.

Vi ska inte ge vika för terrorister.