lördag 21 februari 2015

Heja Ebba!

När Hägglund meddelade sin avgång var det ett enda namn som dök upp i mitt huvudet. Det enda namn jag över huvud taget har hört som uttalat något som inte konstant är i linje med pk-eliten och vad överhuvudena tycker och tänker: Ebba Busch Thor.

Förutom det faktum att hon är oerhört kunnig, sysslat med politik i många år och nu är kommunalråd i Uppsala, så är hon ung. Väldigt ung för allt det hon har lyckats åstadkomma.
Att vara född 1987 men ändå ha hunnit med den karriär hon har är väldigt imponerande och det enda jag kan tänka mer är då hur mycket hon kan åstadkomma i framtiden.
Hon är inte rädd för att tycka någonting och gör det gärna.

Hon har visat att hon inte faller för medias tryck och vänder kappan efter den vind hon tror blåsa för tillfället. Detta är så vanligt av många företrädare men jag ser henne som en politiker från den generation jag själv tillhör. Den generation som förhoppningsvis väljer att styras av sina egna i närheten istället för den grupp elittyckare som ofta befinner sig i huvudstaden.
Sverige behöver människor som står upp för vad folket vill och precis det anser jag henne göra.

Hägglund blev kritiserad för att han började prata om asylpolitiken men Ebba står upp för den samtidigt som hon inte står för det konservativa som finns i partiet. Jag anser det bra!

Detta är en process för Kristdemokraterna men min övertygelse är, att ska de finnas med om tjugo år behövs en förändring och den tror jag Ebba kan stå för. Enda anledningen till att jag visste vem hon är, är de uttalanden hon har stått för under åren. Hon har starkt deklarerat att hon inte är feminist, tack! Jag kan omöjligt ha full respekt för en person som är så svag att den faller för medias och vänsterfolkets påhitt. Hon är dessutom emot kvotering. Tänk, ung och kvinna men ändå mot detta. I mina ögon betyder det sunt förnuft.

Heja Ebba!

http://www.svt.se/nyheter/sverige/starkt-stod-inom-kd-for-ny-asylpolitik