fredag 20 februari 2015

"Vet inte om jag dödat någon".

Sverige, Sverige älskade land.

Exakt vad är det som inte stämmer?
"Adam" använder inte sitt riktiga namn och ingen får höra hans röst för han skyddas. Han berättar dock att han har varit i Syrien och blivit skadad. Han ska snart dit igen.
Så fort den svenska sjukvården har vårdat honom klart.
svt.se

Hur kan någon i hela världen tycka synd om dessa människor?
Jag är inte gjord av sten men att tycka synd om någon som "inte vet om han har dödat några" för att det är så mörkt ute när man skjuter, har jag ingen empati för. Han berättar även att han hade varit med och avrättat oliktänkande om han varit där för enligt honom är det guds vilja.

Varför i hela världen lämnar inte programmet ut honom?
Jag förstår att lagen går emot det men varför tipsat ingen av dem anonymt om var han finns?
Nej men just det. Han gör ju inget olagligt.
I Sverige är det ok att befinna sig för att bli omplåstrad sen kan man åka ner och kriga igen. Döda andra människor. Bete sig som ett djur. Sen kan man åka hit igen för Sverige har inga lagar som säger att det är olagligt.

När ska vårt system egentligen hinna ikapp?
Det kan inte vara så stelbent att det ska ta år att förändra självklara saker.
Gå in, gör om och gör rätt!
Det ska inte vara ok att lämna Sverige för att tro att man ska få återvända när det passar och man är trött på det man sysslat med. Här ska inte vara en viloplats för att förbereda mer terror.
Skulle de försöka återvända så vänd dem direkt till Haag för våra skattepengar kan användas till betydligt bättre saker än att ta hand om mördare som dessutom anser att det de gör är rätt.
Det sker ju i guds namn.

http://www.svt.se/ug/svenske-jihadisten-vet-inte-om-jag-dodat-nagon