söndag 25 september 2016

Äldre landsmän köper yngre landsmän.

Att hitta ett barn att köpa är enkelt. På trettio minuter hittar de någon som är villig att göra vad som helst för en summa pengar. Många av "barnen" är ensamkommande och lever på gatan i exempelvis Stockholm.
hujada.com

Nuri Kino sammanfattar detta väldigt bra med texten nedan:

”Vi har ingen person som vi har kunnat lagföra, ingen torsk som vi kunnat sätta dit för att ha sex med barn. Vi har inte heller jobbat med det eftersom inga av killarna kommer att berätta för oss. Frivilligorganisationer, nattvandrare och andra som kommer de ensamkommande nära, berättar för oss om barnsexhandeln. En av dem berättade till och med att man stoppade pågående prostitution, alltså att man ingrepp under tiden som själva akten pågick. Äldre landsmän köper sex av yngre landsmän. Det är ett enormt stort tabu. Vissa av dem har prostituerat sig tidigare i Europa. En pojke som uppger sig vara fjorton har erfarenheten som historik bakåt. De har också prostituerat sig på vägen hit. Man kan inte skylla på flyktingströmmen 2015, det har pågått längre än så.”

Den sista meningen är egentligen den mest talande då det är precis det de flesta människor kommer skylla på. Mängden människor som kommit hit är anledningen till att barnprostitutionen har ökat i Sverige. Detta är visserligen sant om siffrorna stämmer rätt men man måste då även se till vilka det är som köper sex.
Enligt Kino är det äldre landsmän.
Alltså, är barnet från Afghanistan så är också förövaren därifrån och för dessa barn var detta verkligheten både i deras hemland och under resans gång hit.
Sverige hade kunnat stoppa detta men gjorde det inte.
Gränsen skulle nämligen vara öppen för alla är välkomna till landet med det jäääätestora hjärtat..

Vill verkligen gemene svensk att det ska vara ok för barn att bli prostituerade i Sverige?
Att de kommer hit och tvingas sälja sin kropp?
Hur ska det någonsin kunna bli bra?
Hur ska de kunna bli en del av samhälle?

Ibland är det viktigt att kunna särskilja det man vill och det som kan ske. Sverige stod helt oförberedda på den mängd människor som kom men istället för att skicka ut de utan behörighet snabbt. Jaga dessa människor och se till att de lämnar vårt land så vi kan välkomna dem som verkligen behöver. Hur stort hjärtat än är så finns det inte plats till alla för de ska ha det drägligt med.

http://www.svd.se/nuri-kino-det-tog-mig-en-halvtimme-att-kopa-ett-barn