tisdag 6 september 2016

Tack för gästvänligheten!

Upp till 40 år gamla men utger sig för att vara barn.
Som jag ser det finns det ett enda sätt att förändra detta på och det är signalpolitik.
Ändra lagen och berätta att den som ljuger om sin ålder per automatik blir utvisade och utöver det betalningsskyldiga så kan vi sitta och titta på siffrorna som bara kommer minska.
Ytterst få kommer från det att den lagen träder i kraft utge sig för att vara under arton år när de inte är det.

Varför anser jag då detta vara fallet?
Jo, precis som jag har skrivit tidigare är det för mig totalt fel att vuxna hamnar på ett hem där barn ska bo. Dessutom vuxna med en väldigt sned syn på olika människor för tro det eller ej, men människosynen är inte alltid den bästa hos dessa personer.
Utöver det faktum att kvinnor är lägre stående i de länder de kommer från så har inte djur något värde, homosexuella är förbjudna och handikappade av olika slag är undangömda.
De kommer sedan till ett samhälle där man aldrig skulle skada djur i onödan, där kvinnor är lika mycket värda som män, där homosexualitet inte anses vara en sjukdom och fel samt där handikappade tar lika stor plats som andra människor.
ALLA är lika mycket värda.

De kommer till detta landet, ljuger om sin ålder och gör detta för en merkostnad på cirka 600 000 kronor varje år. Det är nämligen så mycket mer en plats för ett "barn" kostar jämfört med en plats för en vuxen på ett asylboende.
De skulle tvingas betala av varenda krona de har kostat samhället!

Anledningen till att det händer så mycket dåliga saker som det gör på asylboendena är dessutom, enligt min övertygelse, att vuxna människor blandas med barn. Lever man i en värld där den äldsta mannen anses bestämma blir det ett problem när en vuxen hamnar bland barn och sedan tror att de kan bestämma över de andra.

Ändra lagen så försvinner problemet!
Gör det brottsligt at ljuga om sin ålder och förändra det system som tillåter det.

http://www.expressen.se/nyheter/barnlakare-vissa-har-varit-40-ar-gamla/