lördag 24 september 2016

Svenska män har börjat sälja sina fruar.

Inte nog med att vi är sämre på att simma och lättare blir förgiftade av svamp uti skogarna. Nu har minsann svenska män börjat prostituera sina fruar med. 
Artiken berättar tydligt att just svenska män göra detta mer frekvent nu än tidigare.
Fallen ökar ständigt.
Eller hur?

Längre ner i artikeln intervjuas en polis från en specialgrupp i Stockholm om detta och jo, de tar fler som säljer sina fruar men att de är "svenska" (Gud nåde den som försöker förklara det på ett bra sätt) är väldigt sällsynt. Desto vanligare är det att just rumänska män gör detta.

Mannen i förhållandet agerar alltså hallick åt sin fru.
Ok.
svd.se

Svenska män?
Nu är det ju så att man inte får kommentera detta och uppenbarligen är det så att bara för att man befinner sig i Sverige så är man svensk. Min gissning är nämligen väldigt rak i detta fall.
De som säljer sina fruar är alltså tiggande människor från Rumänien, inte svenskafödda fruktansvärda vita män. Varför inte bara skriva det?
Polisen kunde inte ha skrivit det tydligare.

Alltså, människor som kommer till Sverige har inte samma människosyn som svenska män men istället för att ta upp det sänker man alla män födda i Sverige -  de är liksom säkert skyldiga till något.
Mitt problem i detta är egnetligen inte prostitutionen då jag anser att det är helt ok att både sälja och köpa sex om båda parter är med på det och vill. Det ska dock inte finnas en hallick och att sälja sin fru är sjukt som jag ser det.

Det mest intressanta i detta är medias vinkling: "SVENSKA MÄN säljer sin partner i prostitution". När ska statlig media vakna?

http://www.svd.se/svenska-man-saljer-sin-partner-i-prostitution/om/den-nya-prostitutionen