fredag 6 mars 2015

Syriens offer.

Arg och uppriktigt förbannad!
Det är vad jag blir när jag läser denna artikel.
Denna artikel om de stackars offer som åker från bland annat i Sverige för att utföra terrordåd eller agera bödlar åt andra. Dessa stackars män och kvinnor som frivilligt arbetar åt IS och tvingar andra att göra som de vill.

Twitter.com
"De som arbetar för Hisbah är ofta utländska kvinnor, ofta konvertiter som är extra stränga."

Alltså, i detta fall är de utländska kvinnorna inte människor som kommit till exempelvis Sverige. De utländska kvinnorna i detta fall är vad en utländsk person är för en person boende i Syrien. Dessa kvinnor är alltså, exempelvis, från Europa. Från Sverige. DE åker dit och begår dessa brott och när de känner att de inte vill mer vänder de tillbaka hit och ska ha hjälp för det är synd om dem.
Det känns nästan som Johan Glans när han pratar om "Jävla Sverige".
Är det ett skämt att människor verkligen tycker att detta är offer?
(Gå in på Google och sök på Raqqa så kan vi få se vad dessa stackars offer gör mot andra människor. Vad vi nu ska kalla dem.)

Extremister som för extrema åsikter i Guds namn. Begår hemska brott i Guds namn.
Det har snurrat runt en text på sociala medier om saker som upprör en islamist och det värsta av allt är att denna artikel besannar den. Könsstympning, kidnappning, våldtäkter, halshuggningar, tortyr. Det är ok. Men rita för allt i världen inte en rolig teckning på Gud för då har vi ett problem.

Om det finns en Gud någonstans så är jag helt övertygad om att hon hade avskytt dessa handlingar. Finns det någon form av karma kommer de bli gruskorn i sina nästa liv.

http://www.svt.se/nyheter/varlden/barnen-leker-bland-blod-och-maskingevar