söndag 19 juni 2016

Manligt:kvinnligt.

I Sverige gör vi inte skillnad på män och kvinnor. Människor som kommer till Sverige ska veta att vi inte gör någon skillnad på könen. Samtidigt är vikten av en god arbetsmiljö viktig för att människor ska orka med sitt arbete.

Då polisen inte hinner med allt arbete som har ålagts dem så har de fått anställa personer som ska vara passkontrollanter. Dessa personer är alltså inte poliser utan ska bara kontrollera identiteten på de människor som försöker ta sig in i Sverige.
En man har nu blivit anmäld då han vägrar att ta kvinnor i handen.
Det är nämligen emot hans religiösa tro.
sanomautbildning.se

Varför i hela världen är denna man anställd?
Han ska möta så mycket människor och ska absolut inte ha olika syn på de han möter. Uppenbarligen har han det när han inte ens kan ta sina kollegor i hand. Välkommen till Sverige och 2016!

Jag hoppas verkligen att styret och Stockholm vaknar upp snart. Självklart ska vi hjälpa människor men varför är det fel att sätta krav på hur man bemöter andra människor här?
I Sverige tar vi varandra i handen och det är inget konstigt med det.
I princip hela västvärlden gör på detta sätt men ändå ska vi anpassa oss åt någon form av forntidskultur som ser olika på andra människor beroende på vilket kön de tillhör. Absurt.

Det är riktigt absurt att detta ens förekommer i Sverige.
Det är absurt att denne man får behålla sitt arbete och det är absurt att människor bara accepterar detta.
Hej och välkommen hit!
Ta med dig forntidstänket och försök tvinga alla i din nya omgivning att anpassa sig till dig istället för tvärtom. Det är verkligen så man gör för att överleva!
I Sverige är alla människor exakt lika mycket värda och det absolut minsta man kan begära av andra människor är att de behandlar män och kvinnor på samma sätt och i detta fall är det genom att ta dem alla i handen.

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/passkontrollant-vagrar-skaka-hand-med-kvinnor