måndag 5 juli 2021

Älskad och hatad av alla.

Kära Emma Stjernlöf.
Jag har alltid tyckt att du är en bra person med skinn på näsan.
Någon som står för det du tror på och följer hjärtat.
Inte som Reinfeldts så öppna hjärta, utan som ditt med ditt tänk i fokus.
En person som ingen sätter sig på.
Tyvärr orkar ingen hur länge som helst för förr eller senare så brakar det ihop.
Mitt stöd har varit min familj och mitt arbete, min mamma som i mångt och mycket varit på samma möten och därmed har kunnat stötta när det har varit något. Dina stöttepelare har försvunnit av olika anledningar, men när dessa byttes ut mot individer som sätter sitt eget bästa före den politiska sakfrågan, då kommer problemen.
Artikeln säger nu att du vill till riksdagen då många har nominerat dig och gett dig sitt stöd.
Jag önskar dig självklart ett stort grattis men blir vemodig.
Emma, de kommer aldrig att släppa fram dig för du är paria.
Det blev du i samma sekund du började säga emot och tänka själv.
Moderaterna vill nämligen ha nickedockor som följer strömmen och gör som de blir tillsagda. Jag har under alla år jämfört med att hoppa.
Säger någon åt mig att hoppa, så självklart kan jag göra det.
Jag vill dock veta varför, för bara idioter ställer sig och hoppar på kommando!
Du har aldrig hoppat.
Det gjorde inte jag heller.

När du bestämde dig för att avgå så förstod jag.
Du hade nämligen kommit i samma sits som jag. När man har motarbetat allt som går, stuckit knivar på alla ställen det sårar och det fortfarande inte hjälper för att man envist hävdar sin rätt, då blir man farlig. Det innebär att hela den moderata förbundsstyrelsen i Blekinge kommer vänta på ett misstag.
Något de kan sätta dig för. Därför förstår jag varför du gick.
Genom att gå besparar man sig nämligen att hycklas offentligt för det mediala trycket är fruktansvärt när det drar igång. Gamar som med glädje tuggar i sig och sprider nyheten om fallet.

Så du vill till riksdagen?
Det kommer aldrig hända för moderaterna.
Moderaterna har alltid ett provval där alla Blekinges medlemmar får chansen att rösta.
OM, och jag menar verkligen OM för risken är stor att du inte ens sätts på den listan, du skulle få många kryss och hamna långt upp så kommer de flytta ner dig. De kommer se till att du hamnar i botten.
Detta är OM du får vara med på listan, vilket jag starkt betvivlar då du är stämplad som en upprorsmakerska som enbart ställer till problem.
När både guldkalven från Karlshamn och ordförandens sambo vill uppåt så kommer ingen stötta dig. Jag låter säkert taskig, men jag är bara ärlig. Detta är ett spel som har pågått i det dolda sedan länge.

Jag fick alltid mycket röster i provvalet, för att inte tala om vid varje val.
Trots det tyckte man inte att det var bra, utan inför varje val flyttade man istället ner mig på listan. Som ett potentiellt hot mot någon annan så skulle jag elimineras. 
Obekväm och obehaglig.
De kommer göra likadant med dig.
De kommer aldrig att ge dig en chans!

Så vi är där igen.
Moderaterna i Blekinge.
Partiet som främjer rövslickeri och anser att yngre, blonda, blåögda småbarnsföräldrar är ett hot. Speciellt om de tänker själv och har en åsikt de står för. Det gäller såklart bara när poster ska fördelas för annars är vi bra att ha som dragplåster. Dragplåster för kryss som sedan kommer gynna den som masserat rätt axlar, som inte säger emot och helst dejtar någon annan. Den där svågerpolitiken.

Emma. 
Lycka till!
MEN, du ska veta att det finns en oerhörd potential i dig och den hade platsat oerhört bra på en lista för Medborgerlig Samling i Blekinge. Ett parti med utbildade människor som inte lever PÅ politiken, utan FÖR den. Vi tror på en förändring som inte inkluderar att människor med kompetens ska flyttas på, de ska lyftas fram. Det borde mitt forna parti ha förstått och det som du fortfarande tänker som ditt parti. I Blekinge finns bara egon inom detta partiet och det är på tiden att vi faktiskt visar dem att politik kan vara roligt och inte bara en börda.

Igen, de kommer aldrig låta dig få vara med för risken är ju att du tar "någon annans plats".
Överge moderaterna och kom in i värmen, i partiet där man genuint faktiskt bryr sig.
Du är varmt välkommen MED!