fredag 5 mars 2021

Förvånande..

En studie har visat att dömda våldtäktsmän som har begått våldtäkter mellan 1990 och 2015, till 60% är utlandsfödda eller har utlandsfödda föräldrar.
Jag ser fram emot den fortsatta studien.
Brytpunkten 2015 är väldigt intressant då väldigt mycket av allt som hände i vårt samhälle hände från 2015. Nästa intressanta sak hade varit om forskningen valde att även fokusera på misstänka gärningsmän. Att bara se till dömda gör nämligen varken från eller till, då antalet dömda under dessa femton år var 3039 personer.
Jag har svårt att verkligen välja vilket som är värst - det faktum att fler inte har blivit dömda, eller att man bara valt att se till detta.
Ett kryss i taket blir det dock för BRÅ som sist i artikeln skriver att "-Det är också tänkbart att invandrare begår mer våldtäkter, utifrån att de kan komma från en kultur där kvinnorna inte beter sig som svenska kvinnor. De får inte festa och dricka alkohol till exempel, och då kan en del killar tolka det som att tjejer som gör det underförstått har sagt ja till sex."
Man erkänner att det kanske kan finnas en liten chans att det är såhär.
Minns ni allt som hände 2015-2016?
Alla yngre tjejer som blev tafsade på?
Samtliga berätta samma historia och allting började hända efter 2015.

Min övertygelse är att forskning, när den väl kommer fram, visar att 60 procent var fram till 2015.
De fem nästkommande åren så skjuter det i taket. 
Det vill man såklart inte spåna i nu när det fortfarande kan känna som nära inpå.

Min övertygelse är att kulturen är den stora boven tillsammans med religionen. Det är nämligen vi som är de konstiga sett till hur världen fungerar. På samma sätt som att ingen någonsin kommer höra en svensk statsminister låta Gud välsigna Sverige, så kommer vi höra en president i USA som inte gör det.
Vi är inte så religiösa men det ska inte spela någon roll.
Synen på kvinnor kommer nämligen inte bara ur religionen utan även ur kulturen och styrande partier med Reinfeldt i spetsen valde att öppna gränsen för allihop.
Det betyder att varken en så kallat blå eller röd regering gör skillnad utan båda är lika.
Båda väljer förövare före offer.

Det artikeln inte nämner, för fokus är så inriktat på att inte ställa till bekymmer mot någon, är att de där 3039 fallen har lika många offer bakom sig. Offer som bara blir en siffra i statistiken.
Partierna som har skapat detta bekymmer kommer inte kunna lösa dem.
Sverige behöver tänka till och tänka om.
Det finns partier där de som vill detta får följa MED.

Bild från svt.se