tisdag 9 mars 2021

När det naturliga får ta plats!

Mitt stora musikintresse till trots, så är jag inget fan av melodifestivalen.
Jag slutade titta när det delades upp i en ofantlig mängd med deltävlingar och på sin höjd så tittar jag på den sista tävlingen. Min inställning är dock samma som med större idrottsevenemang, även om musiken slår något högre, att det inte är något för mig.
Någon gång då och då slår det dock igenom ett riktigt guldkorn.

Av en händelse tittade jag faktiskt på just delen med Clara Klingenström men hörde inte låten. Den dök upp några dagar senare och sen fastnade jag. Nu har jag lyssnat igenom allt hon har släppt och jag kan inte säga något annat än att jag är oerhört imponerad.
Jag är förälskad i denna typ av musik sedan tidigare men samlingen med Melissa Horn och Winnerbäck får nu en vän till. Jag bokstavligt älskar låten hon tävlar med!

En sak som gör att hon verkligen sticker ut är också det faktum att hon är naturlig.
Det kan låta fel men i den värld som finns så har silikon, restylane och botox blivit en verklighet som många yngre verkligen tror är det rätta.
Man bemöter helt enkelt inte världen med den man är utan med en fasad av någonting som inte finns. Här står dock Clara och hon är hon.
Inget konstlat utan bara hon, med en ordentlig reaktion när det verkligen händer!
Hon är nämligen inte som många andra.

Vad är då rätt?
Ja, för mig är det rätta att vara sig själv och det ska man vara i alla väder.
Ska då hon vinna?
Jag har faktiskt ingen aning om vilka andra bidrag som finns inför lördag men jag vet att Claras musik kommer hänga med mig under väldigt lång tid framöver. 
Jag tror inte att en vinst är det viktigaste i alla sammanhang för jag kan se på antalet lyssnade gånger på hennes bidrag, att människor kommer spela hennes låt oavsett.
På bara tre dagar har antalet spelade gånger ökat med nästan 400 000.
Jag är en bidragande orsak.
Magiskt bra!

Heja dig Clara!
Låt inte industrin förstöra det som är du.

Bild från svt.se