tisdag 18 juli 2023

Dags för folkomröstning!

Vi arbetar verkligen.
Orden är Kith Mårtenssons när hon menar att det är befängt att en folkomröstning snart är i mål. Med de orden så sänker hon inte bara styret hon själv var med i, utan även det tidigare socialdemokratiska kommunalrådet som gjorde allting själv. 
Innan henne var det samma visa med det manliga kommunalrådet som satt.
Nu, flera år efter när tekniken är betydligt längre fram, då krävs det plötsligt två heltidsbetalda kommunalråd. När vanliga människor kan arbeta hemifrån, vara flexibla och kämpa för att få pengarna att gå runt så menar de att de behöver vara två personer.
Två personer för en persons arbete.
Helt orimligt.

Tycker du också det?
Idag är det dags för presskonferens och promenad.
Vid tio drar presskonferensen igång på järnvägsgatan i Sverigedemokraternas lokal och både jag, Louise och Robert kommer föra fram de åsikter vi har kring detta.
Vi kommer visa att styret har försökt ogiltigförklara röster och ställt till det för att slippa publiciteten.

För mig är det helt sanslöst att någon, under tider som kräver besparingar på alla håll, kan anse det vara rimligt att plocka ut den lön hon gör. Skolorna går på knäna, vården går på knäna, kommunen har gått upp i ett allmänt tillstånd av biologisk mångfald för att slippa sköta någonting.
Allt sparas det in på!
MEN, inte de politiska lönerna.
Förstår man inte att detta retar upp vem som helst som går till sitt arbete varje dag!?

Frågan är också vart media håller hus i detta.
Om hon nu på fullt allvar menar att hon verkligen arbetar och gör sig förtjänt av sin gigantiska lön, följ med henne en vecka. Gå igenom vad det är hon gör och redovisa det!
Jag har haft samma position och vet vad som ska göras.
Jag ifrågasatte redan då för inte ens med 20% var det rimligt.
Hon har 100%.

Kvinnan som ständigt sätter sin egen vilja i främsta rummet och som inte bryr sig om några regler kring hur man beter sig, kräver nu plötsligt fler regler hela tiden.
För vad andra anser och tycker är oviktigt, det vet hon bättre än dem. Skönt att alltid veta vad andra inte förstår, som en sann socialist.

Namnunderskrifterna har samlats in och såvida styret inte tänker ändra reglerna fler gånger, underkänna saker eller jävlas på fler sätt, så kommer det bli en folkomröstning.
Är man smart gör man det i samband med EU-valet för det blir billigast för kommuninvånarna och sparar energi från de som arbetar med detta.

Har du skrivit under?
Presskonferensen börjar vid tio och cirka kvart i elva kommer vi gå till kommunhuset för att lämna över alla underskrifter. Den som vill lämna sin egen kan självfallet följa med och göra det!

Det är dags att det blir lite reson i detta.
Inget annat arbete kan få denna lönehöjning och det är absurt att politiker ska plocka dessa löner.