fredag 11 augusti 2017

Somalier=cancersvulster.

Jag skulle kunna försvara eller fördöma.
Jag kunde bestämt mig för att detta är precis så som alla miljöpartister tänker men nej, jag tänker inte gå dit heller. Jag kan dock inte låta bli att skriva om det enbart för att det är en miljöpartist.
Killen satt dessutom som politisk sekreterare.
svt.se

Jag kan bara tänka mig det drev han har fått utstå för jag har varit där själv.
Media som ringer konstant och som inte bryr sig om normala arbetstider eller privat tid med familjen. Han kanske tycker att somalier är som cancersvulster eller är det en dålig jämförelse.
Så smart att skriva det på facebook är det dock inte och jag förvånas över att så många, speciellt politiskt aktiva, som gör detta misstaget.

Jag tror att det är på fyllan sanningen kommer fram.
Det sägs ju så, barn och fyllon säger sanningen.
Om det då är att kalla någon för hora eller cancersvulst så är det enligt mig så man tänker i vanliga fall men är väldigt tyst om. Hur mycket jag än hade druckit hade jag aldrig använt de orden för jag tänker inte så annars heller.
Det är för mig lika logiskt som att den som är väldigt svartsjuk ofta är den som egentligen beter sig illa. Den som vill kontrollera och styra gör det för att de egna missarna inte ska synas.

Miljöpartier står öppet för en fri invandring.
Detta tillsammans med centerpartiet som på något märkligt sätt har dragit mycket röster. Alla som tänker till vet att det inte fungerar.
Jag skulle kunna avsky alla miljöpartister för vad denne man har skrivit.
Jag kunde anklagat hela partiet och alla som röstar på dem för att vara, så modernt, rasister.
Jag tänker dock inte så heller.
Jag tänker att detta säkert är en bra människa på många sätt men som helt uppenbart har gjort ett riktigt rejält misstag. Som tur är för honom är han miljöpartist så stormen kommer dra över väldigt snabbt och ingen kommer anklaga hans parti för hans miss.
Så snälla är inte media mot andra.

Jag antar att han ger en kommentar till de upprepade sexuella trakasserierna i någon form. Det är ju inte längre någon hemlighet att de män som står bakom dem till största delen inte är födda i Sverige. Det får man faktiskt nämna nu.
Att kalla dem för cancersvulster och peka ut alla somalier som förövare i text ses dock inte med blida ögon. Han har iallafall haft turen att få en chans att försvara sig.
Alla de som vänstergänget grävde fram inför förra valet hängdes ut med bild, adress och namn utan att ha fått en chans att kommentera det.

En väldigt korkad kommentar som dock inte visar vad alla miljöpartister tänker och känner.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/mp-politiker-far-sparken-efter-inlagg-om-somalier