torsdag 31 maj 2018

I världen, för världen.

Alla måste tänka ett steg längre när det gäller jordens överlevnad. Vi straffar alla som har råd att åka utomlands genom att dubbla flygskatten sen lägger vi extra avgifter på allt som man måste använda på landet såsom exempelvis bilen och bränslet i den.
Ta bussen!
Plast får ni inte använda och varför inte ta med sig ett sugrör när man går ut så slipper man använda ett nytt varje gång man kommer någonstans..
Miljöpartiet är i sitt esse.
svt.se

Samtidigt, i den verkliga världen, drabbas medelsvenssons och människorna som röstar fram detta fortsätter att bo i sin innerstad med bilder på korna som finns på landet.

Miljöpartiet med sin flygskatt är ett direkt hot mot allt vad levande landsbygd heter.
Just nu pratas det mycket miljö och det är bra men samtidigt måste man kunna vara krass och inse vissa fakta. Sverige är ett litet land. Vår påverkan är minimal då ytterst få människor här roar sig med att gå ner till havet och slänga plastpåsar. Vi är väldigt duktiga på att källsortera.
Ett stort land som USA har inte ens källsortering på sina snabbmatsställen.
Vi måste våga föra detta resonemang ute i ljuset!

Vi är inte de stora bovarna!
Nu ska alla svenskar som vill flyga på semester drabbas av extra skatt.
Resultatet av det blir nu att olika flyglinjer kan dras in och Norweigan väljer nu att dra i bromsen i vårt land. För dem är det bättre att etablera sig på andra ställen än i Sverige då vi inte ger förutsättningarna för ett bra samarbete.
Alla företag måste tjäna på sitt jobb.

Vad ska miljöpartiet göra när alla från landet tvingats flytta till storstan för att miljöpartiet har tagit bort alla deras möjligheter att leva där?
Alla kan inte bo i anpassade små klickar dit bussen kan komma för att eventuellt köra dem vidare. Tågen fungerar knappt. Är det inte för kallt så är det för varmt.
Aldrig blir det bra.
Samtidigt vill miljöpartiet att vi ska ta nattåg ut i Europa.
Hur i hela världen ska det gå till när de inte får de svenska tågen att ta sig till nattåget innan det har lämnat perrongen?
Hela partiet är en katastrof för Sverige.
Du bestämmer till hösten!

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasterbotten/norwegian-flyglinje-fran-skelleftea-hotas