måndag 3 november 2014

Sjuka människor.

Att hota ett sjukt barn måste vara bland det lägsta man kan göra.
Speciellt när det är så att det förmodligen är någon av klasskompisarnas föräldrar som gör det. Hur ska deras egna barn klara av att låtsas som ingenting?

aftonbladet.se
Jorden är full av människor som inte är vid sina sinnens fulla bruk och detta måste vara ett riktigt lågvattenmärke. Jag är expert på att reta mig på ljud av olika slag men att någon retar sig så mycket att de går till regelrätta hot mot en sjuåring, då har man allvarliga problem.
Flickan har en liten maskin på sin mage som varnar när hennes blodsocker ligger fel på grund av att hon har diabetes. Brevskrivaren, som omöjligt kan höra detta såvida det inte är läraren, vill att flickan på grund av detta ska sättas i en specialklass.

Föräldrarana berättar att maskinen piper en till två gånger varje dag och att den är deras dotters livräddare. Hur kan någon ha ett problem med detta?
Tänk om det varit deras egen dotter!

Det som främst slår mig när jag läser denna artikel är det faktum att flickan blir oerhört utlämnad. Någon någonstans i hennes närhet, vill henne illa.
Inte för att hon har gjort någonting utan för att hon har diabetes. Hon är sjuk.
Tydligen är det en kvinna då hon från första början ringde till dem och vidare är det den tyska dam som mördade sin förälskelses två barn för några år sedan som ligger närmst i minnet.
Jag hoppas verkligen polisen tar denna person så att hennes egna barn, familj och denna familj få rlite lugn och ro.

http://www.svt.se/nyheter/sverige/kommer-inte-ge-mig-forran-din-dotter-gar-i-obs-klass