lördag 15 november 2014

Vi måste varna världen!

Anders Borg har fått ett nytt toppjobb. Han har fått i uppdrag att leda en utredning för World Economic Forum där han ska se hur det står till i den globala ekonomin för framtiden.

”Anders är en av världens mest respekterade ledarna inom finanssektorn, och vi är stolta att han har anslutit sig till oss”, säger Klaus Schwab, ordförande för World Economic Forum, i ett pressmeddelande.
svd,.se

Citatet är från SVT, länken längst ner.
Som en medmänniska hoppas jag nu, att hela Sverige med regeringen i spetsen går ut och varnar mr Schwab och WEF. Det måste vi väl?
Enligt vår nya finansminister har han ju kraschat svensk ekonomi fullständigt under de år han har varit med och styrt och det vill vi absolut inte ska drabba någon annan!
Eller?

Det kan ju inte vara så att vår nya regering helt enkelt inte har någon koll alls?
Ekonomi kanske inte är deras starka sida?

Härom dagen berättade nyheterna om att Carl Bildt fått ett nytt toppjobb. Anders Borg stod på tur. Hans jobb som finansminister i Sverige ligger långt under detta och min förvåning blir väldigt stor om detta erbjudande skulle komma till någon i den regering som nu sitter om fyra år när den byts ut.
Kaxigt?
Kanske det. Faktum kvarstår dock att hela världen har hyllat den moderata finansminister som enligt Magdalena Andersson, regeringens nuvarande finansminister, förstört för alla svenskar.

http://www.svt.se/nyheter/sverige/nytt-jobb-for-borg