lördag 10 oktober 2015

DÖöööööö!

Äntligen! Löfven gnäller över att Kristdemokraterna inte höll sitt löfte men du Stefan, det var faktiskt så att DÖ inte var ett beslut taget av medlemmarna. Det var ett beslut som var taget över huvud på medlemmarna i hela Alliansen. Det var en överenskommelse som ett gäng PK-människor i toppen tagit beslut om vilket Finn Bengtsson så klokt berättat för Sverige. Var och varannan rödgrön människa berättar hur upprörande de anser det vara att denna överenskommelse inte hålls. Buhu.. Är de medvetna om att de bryter i princip vartenda löfte de ger? Fram tills nu har de gjort det med Alliansen tysta medgivande.

Hur ska ni göra nu alla kappvindare?
Alla ni som inte brydde er om den interna demokratin och istället hoppade på det ställe ledningen sa till er. Vart ska ni hoppa nu? Eller ni ska på något fint sätt göra en facebookuppdatering om att det var detta ni egentligen ville? Sakta men säkert vrida runt kläderna för att få det till att ni egentligen hade rätt? För egentligen är det rätt kul, ni som nu hoppat på kommando. Ledningen gjorde likadant nu igen, fast tvärtom. Ska ni försvara det med då eller ni ska stå kvar i att det är viktigt att lägga alla viktiga frågor för att stödja Sveriges sämsta regering någonsin?


svt.se
DÖ var det största hotet mot svensk demokrati sedan urminnes tider. DÖ var ett bevis på riktigt dålig politik. Om något par
ti inte fått ensam majoritet och inte klarar att få det med hjälp av samarbete, då får det vara så. Jag skulle inte alliera mig med sossarna om det så var det enda alternativet kvar. Ett enda parti har vunnit på denna överenskommelse och det är Sverigedemokraterna. Grattis! När de andra partierna nu börjat vakna upp i invandringsfrågan med så kan ni kanske få en match!

Det ska bli mycket intressant att se hur alla dessa människor som är rädda för demokratin nu ska göra. Jag betvivlar att det blir ett nyval för det vågar inte övriga partier då de är smärtsamt medvetna om att det bara finns ett parti i riksdagen som verkligen hade ökat med detta.

Ebba Busch Thor, tack!
Tack för att du visar väljarna att det verkligen är de som är det viktigaste!
Stefan Löfven tycker kanske att han är sviken men jag anser att partiledningarna äntligen har lyssnat på sina väljare istället för den lilla klicken PK-tyckare som bor i innerstan.

Jag är så tacksam att det äntligen händer något vettigt i svensk politik för det har känts som ett oerhört hyckleri att mitt parti påstår sig vilja saker men sedan lägger sig platt för en kommande socialistisk ekonomi som förstör Sverige.

ÄNTLIGEN!

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/lofven-det-ar-upprorande