tisdag 13 oktober 2015

Signalpolitik

Tältläger kommer byggas i kalla Sverige. Egenpengen tas bort. Subventionerad tand och läkarvård tas bort. Inga permanenta uppehållstillstånd kommer längre lämnas ut. Maten kommer inte längre anpassas. Anhöriginvandringen är stoppad.

Ovan är exempel på påståenden som garanterat minskar den ström av människor som söker sig till Sverige. I helgen sattes ett nytt rekord för antalet flyktingar som söker sig till Sverige. Det tidigare rekordet var från 1992 då 2000 färre personer sökte asyl, på ett år, än vad som kommit hitintills i år. Strax över 86 000 personer. Tills nu och vi har nästan tre månader kvar tills årsskiftet.

dagenssamhalle.se

Signalpolitik innebär att vi som land skickar ut signaler om hur vårt land vill fungera politiskt. Sakerna överst är garanterat saker som hade gjort att människor inte sökte sig hit vilket betyder lite olika saker. Enligt media och många politikers utsago så kommer vi förlora väldigt många högutbildade människor som vårt land tjänar på men låt gå, vi tar det.

Genom att berätta att det nu är tältläger och inga boenden inom vanliga hus här i norr så kommer några stanna upp. Om de skulle få veta att de inte hade fått permanent uppehållstillstånd hade många vänt sig någon annanstans. Likadant med övriga påståenden.
Det handlar om att skicka ut signaler, oavsett vad vänstern tycker om det eller inte. Den stora frågan bör ju vara hur människor kan välja vårt land. Vad har de fått höra? Vad tror de om detta landet?
Vem har sagt det till dem?
Ryktet måste nämligen ha varit överdrivna när det är de asylsökande som väljer att sätta sig på ett flyg för att åka tillbaka till sitt hemland. Så illa kan det inte vara där då. Ryktet måste ha spridit sig när människor väljer att komma till Sturup med privatflyg. Det har varit felaktig asylpolitik. Det måste det nämligen vara när människor flyr genom hela Europa och väljer att gå igenom hela Danmark för att komma till Sverige när Danmark inte befinner sig i krig.
Det var trygghet de ville ha?

Sverige har haft ett parti som pratat om detta. De andra partierna går nu sakta efter trots att det är rasistiskt. De flesta börjar nu vakna upp och inse att detta inte fungerar längre. Den välfärd som byggdes upp raseras rätt snabbt när 86 000 människor på nio månader väljer att flytta till Sverige.

http://www.svt.se/nyheter/flyktingrekord-sattes-i-helgen-2